Geniet van alle voordelen!

Vind een lekker recept

Wat zet u vandaag op tafel? Iedere dag vindt u hier drie nieuwe suggesties: een recept van 't seizoen, een lekker budgetrecept en een snelle variant. Of zoek zelf iets anders lekkers tussen al onze recepten. Smakelijk!

Naar onze recepten

Gratis bij Jan Linders

Lekker gratis proberen! Koop ons Gratis bij product en bewaar uw kassabon. U kunt hier online uw geld terugvragen.

Vraag het aankoopbedrag terug

Zomerpuzzel

Tussen maandag 6 juli en zondag 23 augustus staat er elke week een puzzel in onze folder. Stuur via het antwoordformulier op deze pagina de oplossing in en maak kans op leuke en lekkere prijzen!

Meer info

Spaar voor BBQ-gereedschap

Van maandag 22 juni t/m zondag 23 augustus krijgt u bij besteding van elke 10 euro 1 spaarzegel. Met een volle spaarkaart (10 zegels) en met bijbetaling vanaf 4,99 euro, heeft u al een spaaritem. Kies voor eens van de mooie BBQ-gereedschappen van het Duitse topmerk Rösle. Of voor kleurrijke schorten en sets van een pannenlap en een ovenwant. Veel BBQ-plezier!

Bekijk de producten

Zomeruitjes

Niet op vakantie deze zomer? Of op zoek naar een leuk dagje uit? Met een van de leuke zomeruitjes van Jan Linders verveelt u zich zeker niet. Ga op pad in het land van Jan Linders en ontdek wat onze streek allemaal te bieden heeft.

Meer info

Stuur een vakantiekaartje!

Stuur ons een vakantiekaartje en ontvang één van onze Zomerkampioenen!

Meer info

Gratis babypakket

Hoera een baby, van harte gefeliciteerd! Wij willen dit feest graag met u vieren en bieden u een gratis babypakket aan t.w.v. 25 euro.

Vraag het pakket aan

Zin in gezond

Jan Linders en Thermae 2OOO hebben de handen ineen geslagen en samen willen wij jou inspireren en stimuleren om lichaam en geest gezonder te maken. Gezondcoach Danielle geeft je leuke tips en weetjes, lekkere recepten en praktische info over de kleine dingen die je kunt doen om gezonder te leven.

Naar ziningezond.nl