Geniet van alle voordelen!

Vind een lekker recept

Wat zet u vandaag op tafel? Iedere dag vindt u hier drie nieuwe suggesties: een recept van 't seizoen, een lekker budgetrecept en een snelle variant. Of zoek zelf iets anders lekkers tussen al onze recepten. Smakelijk!

Naar onze recepten

Zomeruitjes

Niet op vakantie deze zomer? Of op zoek naar een leuk dagje uit? Met een van de leuke zomeruitjes van Jan Linders verveelt u zich zeker niet. Ga op pad in het land van Jan Linders en ontdek wat onze streek allemaal te bieden heeft.

Meer info

Blad Boodschappen

In het lekkerste kookmagazine van Nederland inspireren we u elke maand met nieuwe recepten. Elke keer eten en ideeën rond een ander thema, áltijd om je vingers bij af te likken! Pak Boodschappen gratis mee in onze supermarkt of bekijk hem online.

Online bladeren

Stem en win!

Wij strijden voor de titel Beste Winkelketen van Nederland! Stem op Jan Linders en maak kans op mooie prijzen zoals een iPhone 6, iPad en Espresso machine.

Nu stemmen

Club Spaar Actie

Van 14 september t/m 11 oktober 2015 ontvangen onze klanten clubmunten bij hun boodschappen, deze kunnen gedoneerd worden aan een club naar keuze. Jan Linders zet de verzamelde munten aan het einde van de actieperiode om in euro’s! Meedoen? Schrijf je club in!

Schrijf je club in!

Spaar voor BBQ-gereedschap

Van maandag 22 juni t/m zondag 23 augustus krijgt u bij besteding van elke 10 euro 1 spaarzegel. Met een volle spaarkaart (10 zegels) en met bijbetaling vanaf 4,99 euro, heeft u al een spaaritem. Kies voor eens van de mooie BBQ-gereedschappen van het Duitse topmerk Rösle. Of voor kleurrijke schorten en sets van een pannenlap en een ovenwant. Veel BBQ-plezier!

Bekijk de producten

Gratis bij Jan Linders

Lekker gratis proberen! Koop ons Gratis bij product en bewaar uw kassabon. U kunt hier online uw geld terugvragen.

Vraag het aankoopbedrag terug

Zin in gezond

Jan Linders en Thermae 2OOO hebben de handen ineen geslagen en samen willen wij jou inspireren en stimuleren om lichaam en geest gezonder te maken. Gezondcoach Danielle geeft je leuke tips en weetjes, lekkere recepten en praktische info over de kleine dingen die je kunt doen om gezonder te leven.

Naar ziningezond.nl