Geniet van alle voordelen!

Vind een lekker recept

Wat zet u vandaag op tafel? Iedere dag vindt u hier drie nieuwe suggesties: een recept van 't seizoen, een lekker budgetrecept en een snelle variant. Of zoek zelf iets anders lekkers tussen al onze recepten. Smakelijk!

Naar onze recepten

Gratis bij Jan Linders

Lekker gratis proberen! Koop ons Gratis bij product en bewaar uw kassabon. U kunt hier online uw geld terugvragen.

Vraag het aankoopbedrag terug

Zomeruitjes

Niet op vakantie deze zomer? Of op zoek naar een leuk dagje uit? Met een van de leuke zomeruitjes van Jan Linders verveelt u zich zeker niet. Ga op pad in het land van Jan Linders en ontdek wat onze streek allemaal te bieden heeft.

Meer info

Gratis babypakket

Hoera een baby, van harte gefeliciteerd! Wij willen dit feest graag met u vieren en bieden u een gratis babypakket aan t.w.v. 25 euro.

Vraag het pakket aan

Zin in gezond

Jan Linders en Thermae 2OOO hebben de handen ineen geslagen en samen willen wij jou inspireren en stimuleren om lichaam en geest gezonder te maken. Gezondcoach Danielle geeft je leuke tips en weetjes, lekkere recepten en praktische info over de kleine dingen die je kunt doen om gezonder te leven.

Naar ziningezond.nl

Club Spaar Actie

Van 14 september t/m 11 oktober 2015 ontvangen onze klanten clubmunten bij hun boodschappen, deze kunnen gedoneerd worden aan een club naar keuze. Jan Linders zet de verzamelde munten aan het einde van de actieperiode om in euro’s! Inschrijven is niet meer mogelijk. Op dit moment worden de clubs en verenigingen uitgekozen die mee mogen doen aan deze actie.

Meer info

Bezoek ons op Facebook

Je vindt ons ook op Facebook! Like onze pagina, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en profiteer je van unieke winacties.

Naar Facebook