Home Acties

Geniet van alle voordelen!

Vind een lekker recept

Wat zet u vandaag op tafel? Iedere dag vindt u hier drie nieuwe suggesties: een recept van 't seizoen, een lekker budgetrecept en een snelle variant. Of zoek zelf iets anders lekkers tussen al onze recepten. Smakelijk!

Naar onze recepten

Gratis bij Jan Linders

Lekker gratis proberen! Koop ons Gratis bij product en bewaar uw kassabon. U kunt hier online uw geld terugvragen.

Vraag het aankoopbedrag terug

Spaar voor Alessi glasservies

Toe aan nieuwe glazen? Spaar van maandag 12 oktober t/m zondag 27 december 2015 voor hoogwaardig Alessi glasservies, hét Italiaanse designmerk.

Meer over deze spaaractie

Iedere dag kans op gratis Vers!

Maak iedere dag kans op gratis Vers! Iedere dag plaatsen wij op Facebook een leuke vraag over een van onze streekproducten. Houd onze Facebookpagina dus goed in de gaten!

Naar onze Facebookpagina

Sponsor je club!

Van 14 september t/m 11 oktober 2015 ontvang je clubmunten bij je boodschappen, waarmee je je favoriete club kunt sponsoren. Jan Linders zet de verzamelde munten aan het einde van de actieperiode om in euro’s! Lees meer over deze actie.

Meer info

Gratis babypakket

Hoera een baby, van harte gefeliciteerd! Wij willen dit feest graag met u vieren en bieden u een gratis babypakket aan t.w.v. 25 euro.

Vraag het pakket aan

Zin in gezond

Jan Linders en Thermae 2OOO hebben de handen ineen geslagen en samen willen wij jou inspireren en stimuleren om lichaam en geest gezonder te maken. Gezondcoach Danielle geeft je leuke tips en weetjes, lekkere recepten en praktische info over de kleine dingen die je kunt doen om gezonder te leven.

Naar ziningezond.nl

Bezoek ons op Facebook

Je vindt ons ook op Facebook! Like onze pagina, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en profiteer je van unieke winacties.

Naar Facebook