148

Almhof Roomyoghurt Aardbei 500 g

Deze Almhof roomyoghurt aardbei is een heerlijke combinatie van romige yoghurt en het lekkerste fruit. Wij voegen geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen Lees meer...
148
Prijs per kilo 2,96
Inhoud 500 gram


Ingredienten

aardbeiensap uit concentraat, aardbeien, suiker, glucose-fructosestroop, milde roomyoghurt (met l. acidophilus en bifidobacterium), groenteconcentraat (rode biet)


Allergenen

  • bevat melk
  • bevat noten

Voedingswaarde

per 100g
Energie ±581 kJ
Energie ±139 kcal
Vet ±8.1 g
waarvan verzadigd ±5.4 g
Koolhydraten ±13.2 g
waarvan suikers ±12.4 g
Eiwitten ±2.7 g
Zout ±0.1 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Gekoeld bewaren (max. 7°C).


Land van oorsprong

Duitsland


Deze Almhof roomyoghurt aardbei is een heerlijke combinatie van romige yoghurt en het lekkerste fruit. Wij voegen geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen toe, alleen natuurlijke ingrediënten. 100% puur genieten dus!

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.