Vlaaien

Onze Trots vlaaien

De bekende Korengoud vlaaien hebben een andere naam gekregen, maar wel een oude bekende: Onze Trots. Verder zijn ze precies hetzelfde, met hetzelfde karakter van het zuiden. Rijk van smaak en iedere dag vers bereid volgens ons eigen recept. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders.

AHJL_abrikozen_rastervlaai_punt.png

Onze Trots rastervlaaien

De favoriet van het zuiden. De suiker wordt meegebakken, wat zorgt voor een krokant laagje. De traditionele vlaaibodem wordt gevuld met de lekkerste abrikozen of kersen.

Onze Trots abrikozen-progresvlaai

Onze abrikozen-progresvlaai is verkozen tot Beste Product van het Jaar 2020-2021! Deze heerlijke vlaai wordt gemaakt op een traditionele vlaaibodem waarop de lekkerste abrikozen zijn meegebakken, bedekt met een laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken. 

Het recept van de abrikozen-progesvlaai is in 2013 ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Jan Linders door klanten aangedragen. Uit meer dan 150 inzendingen werd deze vlaai als winnaar gekozen én aan het vlaai-assortiment toegevoegd. Nog steeds een absolute favoriet en ook verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders!

AHJL_abrikozen progresvlaai_B.png

Een greep uit ons assortiment

Progres-diepvriestaart

Progres-diepvriestaart

Rijstevlaai met slagroom

Rijstevlaai met slagroom

Appelkruimelvlaai

Appelkruimelvlaai

Abrikozen-progresvlaai

Abrikozen-progresvlaai

Abrikozenvlaai

Abrikozenvlaai

Kersenvlaai

Kersenvlaai

Kwartenvlaai

Kwartenvlaai