1.15 099
099

Avocado

Avocado's zijn vet gezond! De vrucht bevat veel goede vetten, is rijk aan vitamine E en aan antioxidanten. 

1.15 099
099
Inhoud 1 stuk
Land van herkomst Guatamala
Deze actie is geldig van 15-01-2018 t/m 21-01-2018

Combineert goed met

Dari
Couscous
159
0
Paprika rood
099
Jan Linders
Feta
200

Productinformatie

Vet gezond een avocado
Met een vetgehalte van bijna 30 procent is het vruchtvlees van de avocado heel vet. Het zijn wel gezonde enkelvoudige onverzadigde vetten die gunstig zijn voor het cholesterol. Avocado's bevatten daarnaast veel vezels, zo'n 10 gram per vrucht, vitaminen en mineralen. Ook bevatten ze veel vitamine E en antioxidanten. 

Avocado: goed voor je huid
Avocado stimuleert ook een soepele en zachte huid. Prak een avocado fijn, meng de geprakte avocado met een eetlepel honing en een paar druppels citroensap. Verdeel het zelfgemaakte maskertje over uw gezicht (vermijd ogen en mond). Laat het goedje 15 minuten intrekken, goed afspoelen en klaar is uw stralende huid.

Rijpe avocado herkennen
Avocado’s rijpen niet aan de boom, maar pas na het plukken. Daardoor is het geen groente, maar een vrucht. Een rijpe avocado voelt rond de steelaanzet zacht als u er met een vinger voorzichtig op drukt. Het vruchtvlees is dan zo smeuïg als boter en geel/groen van kleur. 

Avocado's bewaren
Op een koele plaats kunt u een avocado tot zes dagen bewaren. Bewaar ze echter niet in de koelkast! Dit verstoort de rijping. Wilt u dat een avocado snel rijpt? Stop hem dan in een plastic zak met een rijpe appel of peer.Nu in de aanbieding

Avocado

per stuk
1.15
099
0 99

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.