Home Beste product

Onze winnaars Beste Product 2015/2016!

Beste product van het jaar

Maar liefst drie van onze unieke producten zijn verkozen tot Product van het jaar 2015/2016! Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Beste Product van het jaar verkiezing
Het Beste Product van het jaar is één van de grootste consumentenverkiezingen waarbij consumenten bepalen wat de beste producten van Nederland zijn. Bijna 20.000 consumenten hebben dit jaar deelgenomen aan het onderzoek en hun favoriete producten beoordeeld.

Trots op onze toppers
Wij zijn trots op onze prijswinnaars: Korengoud abrikozen-progresvlaai, Onze Trots Hemelse modder en Onze Trots Limburgs runderzuurvlees. Bedankt voor uw waardering!

Jan Linders Fonds
Koopt u deze weken een bak Onze Trots zuurvlees, een Korengoud abrikozen-progresvlaai of een bak Hemelse modder? Dan doneren wij 1 euro per bak of vlaai aan het Jan Linders Fonds! Het Jan Linders Fonds steunt 58 goede doelen die belangrijk zijn voor de wijk waar een Jan Linders supermarkt is gevestigd. 

Korengoud abrikozen-progresvlaai

Bereid met een traditionele vlaaibodem waarop de lekkerste abrikozen zijn meegebakken. Bedekt met een ruime laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken. In 2013 bedacht door twee klanten en nu nog steeds een van de meest verkochte vlaaien.

Meer over deze vlaai

Onze Trots Limburgs runderzuurvlees

Onze Trots zuurvlees wordt volgens geheim recept gemaakt door vakslager Jac Keulen uit het Limburgse Nuth. Het vlees dankt zijn naam aan de bereiding: het rundvlees wordt een nacht in azijn gemarineerd. Zuurvlees wordt zoeter gemaakt met peperkoek en appelstroop.

Meer over ons zuurvlees

Onze Trots Hemelse modder

Een heerlijk, stevige chocolademousse op ambachtelijke wijze bereid door Carly en René Verstegen van Versboerderij de Veldweide in het Limburgse Sevenum. Bij de Veldweide staan de koeien maar vijftig meter van de plek waar hun melk wordt gebruikt om deze chocolademousse met een hemelse smaak en luchtigheid te maken.

Meer over dit toetje