Home Kerstrecepten Bijgerechten

Bijgerechten

Heerlijke groentegerechten die op zichzelf al een ware culinaire traktatie zijn, dat zijn de bijgerechten van onze sterrenkoks en culinaire klanten. Uiteraard bereid met de beste groente van het land. Bijvoorbeeld gebakken bloemkool met nootmuskaat of witlof van onze telers uit het Limburgse Kessel met spek van de barbecue.

Bijgerecht-recepten

Romige koolraap - Jan Linders
   
Gewokte spinazie - Jan Linders
   
Witlof met spek van de barbecue - Jan Linders
Gebakken bloemkool met nootmuskaat - Jan Linders
   
Oosterse sperziebonen - Jan Linders
   
Paarse spruiten - Jan Linders
Gesouffleerde pastinaakcreme - Jan Linders
   

   

Of ga voor gemak...

149

Witlof verpakt

500 gram
249

Peulen verpakt

250 gram
269

Haricots-verts

250 gram