Home Burger Boerentrots

Burger Boerentrots

Burger boerentrots - Jan Linders

Ingrediënten
  • 4 Onze Trots grillburgers 
  • 8 sneetjes Korengoud Waldkorn 
  • 4 eetlepels roomkaas met tuinkruiden 
  • 4 plakken mosterdspekrollade 
  • 2 tomaten
  • ¼ komkommer 
  • 1-2 eetlepels honing-mosterddressing 
  • 4 plakken bio streekkaas jong
  • 1 rode ui

Werkwijze

Verhit een grillpan of grillplaat goed heet. Rooster de sneetjes brood aan beide kanten goudbruin. Besmeer de sneetjes met de roomkaas en leg op 4 sneetjes een plak mosterdspekrollade. Snijd de tomaten en de komkommer in blokjes en voeg ze samen. Meng de dressing er door.

Bestrooi de hamburgers met peper en zout en gril ze aan elke kant ca. 4 minuten. Leg de burgers op de mosterdspekrollade. Leg er een plak jonge streekaas op zodat deze iets smelt. Verdeel het tomaat-komkommermengsel er overheen. Snijd de ui in ringen en deze er op. Leg het tweede sneetje brood er bovenop met de roomkaas naar beneden. Snijd dit diagonaal door.

 

 

 

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

ca. 299
Onze Trots

Mosterdspekrollade

125 gram
299
Onze Trots

Hamburgers 2 op schaal

250 gram
059

Komkommer

1 stuk
1.79 099
099
Korengoud

Woudkornbol 6 stuks

6 stuks
ca. 651
Onze Trots

Bio streekkaas jong 50+

808.67 gram