Home Kerstrecepten Borrelen

Borrelen

Proost op de mooiste dagen van het jaar! Maak uw kerst compleet met onze exclusieve selectie wijnen en de allerbeste speciaalbieren. Maak de borrel extra bijzonder met kleurrijke kersttapas van onze sterrenkoks uit eigen streek of kies voor makkelijk met onze kant-en-klare hapjes.

Exclusieve wijnen

Patricia Marrees, echtgenote van Jan Marrees, is sommelier in hun sterrenrestaurant Bretelli. Speciaal voor Jan Linders selecteerde zij de beste wijnen voor de Kerst. Met een zorgvuldig gekozen wijn wordt een goed diner ineens bijzonder. Verras uzelf en uw gasten met deze exclusieve topwijnen.

Bekijk de keuzes van Patricia Marrees

De allerbeste speciaalbieren op een rij

Jan Linders heeft een zeer uitgebreid assortiment speciaalbieren met veel bieren uit onze streek. Ons grote, bijzondere en gevarieerde assortiment wordt gewaardeerd: al vier jaar mogen wij ons de Beste Speciaalbier Supermarkt van Nederland noemen.

Bekijk ons assortiment speciaalbieren

Kleurrijke kersttapas

Maak de borrel extra bijzonder met kleurrijke kersttapas van onze sterrenkoks uit eigen streek. Of kies en mix de lekkerste kant en klare tapas en kaasjes voor bij de kerstborrel!

Naar de producten en recepten