Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Klantenservice Veel gestelde vragen Led-speldjes carnaval

Led-speldjes carnaval

Het zuiden licht op met onze led-speldjes! Als supermarkt van het zuiden weten wij natuurlijk hoe leuk carnaval is en hoe trots dit feest ons maakt op de plaats waar we vandaan komen of waar we dit mooie feest vieren. Laat jouw carnavalsoutfit extra opvallen met onze led-speldjes! Op janlinders.nl/carnaval vind je meer informatie over deze spaaractie.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om de batterij van het led-speldje te vervangen?

Nee, dat is niet mogelijk. Gelukkig staat het speldje ook zonder licht super leuk op je carnavalsoutfit.

Waarom is er geen led-speldje van mijn woonplaats?

We hebben van de meeste woonplaatsen uit onze streek een led-speldje gemaakt. Maar liefst 258 verschillende. Het kan zijn dat je verder weg woont van een Jan Linders supermarkt en dat je dus buiten ons primaire gebied woont. Daarnaast bestaan er ook kleine dorpjes, waar de minimale productie van de led-speldjes helaas te groot voor is.

Het led-speldje van mijn dorp of stad is op, wat nu?

Op is helaas ook echt op. Gelukkig zijn er ook vier algemene carnavalsspeldjes die niet misstaan op je carnavalsoutfit. Ook is er een speldje voor de provincie Noord-Brabant en Limburg.

Wanneer krijg ik een led-speldje?

Bij besteding vanaf 20 euro krijg je één led-speldje gratis. Let op: OP=OP.

Hoeveel led-speldjes zijn er?

In totaal zijn er 258 verschillende led-speldjes verkrijgbaar met de woonplaats erop. Dit zijn de dorpen en steden uit onze streek. Het is de carnavals-dorpsnaam of woonplaats in het dialect. Daarnaast zijn er vier algemene carnavalsspeldjes en een speldje van de provincie Noord-Brabant en Limburg verkrijgbaar. Kijk op janlinders.nl/carnaval welke speldjes er in jouw supermarkt verkrijgbaar zijn.

Van welke dorpen en steden zijn er led-speldjes verkrijgbaar?

Op janlinders.nl/carnaval kun je door het gebruik van de landkaart zien welke led-speldjes er in welke supermarkt verkrijgbaar zijn.

Hoe zet ik mijn led-speldje aan?

Verwijder het beschermings-clipje en zet het speldje aan door het zwarte schuifje om te zetten.