Home hemelsemodderdag

23 april: Hemelse modderdag

Hemelse modderEchte Hemelse modder wordt gewoon in onze eigen regio gemaakt! Super vers en hemels lekker. Niet voor niets door jullie verkozen tot lekkerste toetje van 2015/2016! (Beste Product van het Jaar verkiezing)

23 april: Hemelse modderdag
Daarom hebben wij zaterdag 23 april uitgeroepen tot Hemelse modderdag! Wie is jouw engeltje en verdient volgens jou een hemels verwenmomentje? Wie staat er altijd voor anderen klaar? Wie denkt altijd aan iedereen, behalve aan zichzelf? Trakteer hem of haar op 23 april op heerlijke Hemelse modder en laat je waardering blijken! 

*Actievoorwaarden luxe Hemels verwenpakket
De actie loopt van vrijdag 8 april t/m woensdag 20 april 2016. De actieperiode is altijd door Jan Linders aan te passen. Jan Linders kiest uit alle inzendingen vijf personen die een luxe Hemels verwenpakket winnen. Deze personen krijgen op zaterdag 23 april thuis bezoek van een engel die ze het luxe Hemels verwenpakket op een leuke manier overhandigt. De gekozen personen ontvangen persoonlijk bericht. De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor contanten of andere prijzen. Persoonsgegevens worden nooit aan derden verstrekt. Over de winnaars wordt niet gecorrespondeerd.