Home Inspiratie

Geniet van alle voordelen!

Bij Jan Linders vindt u de scherpste spaaracties, leukste winacties en de lekkerste recepten. Op deze pagina vindt u altijd de actuele spaaractie(s), de nieuwste Gratis bij Jan Linders-actie en kookinspiratie. Klik op een item voor meer informatie.

Sparen voor een sterrenmenu

Geniet van een speciaal Jan Linders sterrenmenu in een toprestaurant! Verzilver uw volle Alessi spaarkaart voor een speciaal 4-gangendiner voor 2 personen bij sterrenrestaurant Bretelli in Weert of Brienen aan de Maas in Well. U betaalt dan slechts 47.50 euro per persoon.

Meer over de spaaractie

Sparen voor Alessi

Spaar voor stijlvol Italiaans design van Alessi. Naast het bestek kunt u nu ook sparen voor drie extra items: een mand, schaal en houten plank. Bij elke 10 euro krijgt u een zegel en de eerste zegels krijgt u van ons cadeau!

Meer over de spaaractie

Verras met 'n Kerstpakket

Wilt u iemand bedanken én verrassen in de decembermaand? Geef een kerstpakket cadeau! We hebben twee heerlijke kerstpakketten samengesteld: pakket Luxe Genieten en pakket Perfekt Genieten. U vindt de pakketten in al onze supermarkten. Een mooi gebaar aan 't eind van het jaar!

Bekijk de kerstpakketten

Vind een lekker recept

Wat zet u vandaag op tafel? Iedere dag vindt u hier drie nieuwe suggesties: een recept van 't seizoen, een lekker budgetrecept en een snelle variant. Of zoek zelf iets anders lekkers tussen al onze recepten. Smakelijk!

Naar onze recepten

Gratis bij Jan Linders

Lekker gratis proberen! Koop ons Gratis bij product en bewaar uw kassabon. U kunt hier online uw geld terugvragen.

Vraag het aankoopbedrag terug

Gratis babypakket

Hoera een baby, van harte gefeliciteerd! Wij willen dit feest graag met u vieren en bieden u een gratis babypakket aan t.w.v. 25 euro.

Vraag het pakket aan

Zin in gezond

Het Zin in Gezond team Francis, Tefke en Cindy inspireren en stimuleren u graag om gezonde keuzes te maken. Met lekkere recepten, motivatie om meer te bewegen, tips voor ontspanning en al die andere kleine dingen die u kunt doen om lichaam en geest gezond te maken.

Naar ziningezond.nl

Bezoek ons op Facebook

Je vindt ons ook op Facebook! Like onze pagina, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en profiteer je van unieke winacties.

Naar Facebook

Recepten op Pinterest

Op onze Pinterest pagina vind je allerlei borden met lekkere recepten. Zo raak je zeker geïnspireerd om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Naar Pinterest