Home Inspiratie

Geniet van alle voordelen!

Bij Jan Linders vindt u de scherpste spaaracties, leukste winacties en de lekkerste recepten. Op deze pagina vindt u altijd de actuele spaaractie(s), de nieuwste Gratis bij Jan Linders-actie en kookinspiratie. Klik op een item voor meer informatie.

Spaar voor GRATIS BBQ vlees!

Spaar voor GRATIS BBQ vlees! Bij aankoop van een vlees-, vis- of vegaproduct met de oranje BBQ actiesticker ontvangt u aan de kassa een spaarzegel. Kies in de supermarkt één van de aangegeven spaarproducten t.w.v. 2.99 euro uit. Dit product is gratis bij inlevering van een volle spaarkaart!

Meer over de spaaractie

Online BBQ Specials

Maak de BBQ extra bijzonder met onze BBQ Specials. Kies uit bijzondere stukken vlees zoals een Tomahawk steak, Cote de Porc, Pulled Pork en Pacanya. Of ga voor een van onze BBQ-schotels!

Reserveer nu online

Zomers Genieten

Het is Zomers Genieten met de Zomerkampioenen van Jan Linders! Geniet van de lekkerste, mooiste en beste producten. Sterrenkok René Brienen maakt deze producten nog lekkerder en deelt zijn zomerse recepten en BBQ-tips met u.

Naar de pagina

BBQ recepten van René Brienen

Sterrenkok René Brienen maakt onze Zomerkampioenen nog lekkerder. Speciaal voor Jan Linders deelt hij iedere week een uniek BBQ recept. Zo kookt u de sterren van de hemel en maakt u zeker indruk op uw BBQ gasten!

Naar de BBQ recepten

Vind een lekker recept

Wat zet u vandaag op tafel? Iedere dag vindt u hier drie nieuwe suggesties: een recept van 't seizoen, een lekker budgetrecept en een snelle variant. Of zoek zelf iets anders lekkers tussen al onze recepten. Smakelijk!

Naar onze recepten

Zyliss keukenhulpen: messcherp sparen!

Spaar t/m zondag 4 september 2016 voor kleur in uw keuken; handige keukenhulpen van het designmerk Zyliss. Zyliss staat voor innovatieve en duurzame producten. Niet alleen met slimme functionaliteit, maar ook stijlvol en kleurrijk.

Haal ze voordelig in huis

Gratis bij Jan Linders

Lekker gratis proberen! Koop ons Gratis bij product en bewaar uw kassabon. U kunt hier online uw geld terugvragen.

Vraag het aankoopbedrag terug

Gratis babypakket

Hoera een baby, van harte gefeliciteerd! Wij willen dit feest graag met u vieren en bieden u een gratis babypakket aan t.w.v. 25 euro.

Vraag het pakket aan

Zin in gezond

Het Zin in Gezond team Francis, Tefke en Cindy inspireren en stimuleren u graag om gezonde keuzes te maken. Met lekkere recepten, motivatie om meer te bewegen, tips voor ontspanning en al die andere kleine dingen die u kunt doen om lichaam en geest gezond te maken.

Naar ziningezond.nl

Bezoek ons op Facebook

Je vindt ons ook op Facebook! Like onze pagina, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en profiteer je van unieke winacties.

Naar Facebook

Recepten op Pinterest

Op onze Pinterest pagina vind je allerlei borden met lekkere recepten. Zo raak je zeker geïnspireerd om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Naar Pinterest