Home Inspiratie

Geniet van alle voordelen!

Bij Jan Linders vindt u de scherpste spaaracties, leukste winacties en de lekkerste recepten. Op deze pagina vindt u altijd de actuele spaaractie(s), de nieuwste Gratis bij Jan Linders-actie en kookinspiratie. Klik op een item voor meer informatie.

Spaar voor Alessi bestek

Maak uw Alessi servies compleet met hoogwaardig Alessi bestek! Een klassiek bestek, met een moderne twist. Tot 1 januari 2017 spaart u eenvoudig voor roestvrij stalen bestek. Haal de spaarkaart in uw supermarkt.

Meer over de spaaractie

Uit onze streek, is 't het lekkerst!

De allerlekkerste producten uit Limburg, Brabant en Gelderland: dat zijn de streekproducten van Jan Linders. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving.

Ontdek onze streekproducten

#streekvraag van vandaag

Op onze Facebookpagina stellen we regelmatig de #streekvraag van vandaag. Geef het goede antwoord en maak kans op een vlaai of tas vol groente en fruit! In onze interactieve streekkaart vindt u altijd het antwoord.

Naar onze Facebookpagina

Welk streekproduct maakt ons assortiment compleet?

Help ons het lekkerste en meest bijzondere streekproduct uit de regio te ontdekken! Welk streekproduct maakt ons assortiment compleet? Vertel het ons en maak kans op 'n pakket streekproducten.

Zo doet u mee

Vind een lekker recept

Wat zet u vandaag op tafel? Iedere dag vindt u hier drie nieuwe suggesties: een recept van 't seizoen, een lekker budgetrecept en een snelle variant. Of zoek zelf iets anders lekkers tussen al onze recepten. Smakelijk!

Naar onze recepten

Gratis bij Jan Linders

Lekker gratis proberen! Koop ons Gratis bij product en bewaar uw kassabon. U kunt hier online uw geld terugvragen.

Vraag het aankoopbedrag terug

Gratis babypakket

Hoera een baby, van harte gefeliciteerd! Wij willen dit feest graag met u vieren en bieden u een gratis babypakket aan t.w.v. 25 euro.

Vraag het pakket aan

Zin in gezond

Het Zin in Gezond team Francis, Tefke en Cindy inspireren en stimuleren u graag om gezonde keuzes te maken. Met lekkere recepten, motivatie om meer te bewegen, tips voor ontspanning en al die andere kleine dingen die u kunt doen om lichaam en geest gezond te maken.

Naar ziningezond.nl

Bezoek ons op Facebook

Je vindt ons ook op Facebook! Like onze pagina, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en profiteer je van unieke winacties.

Naar Facebook

Recepten op Pinterest

Op onze Pinterest pagina vind je allerlei borden met lekkere recepten. Zo raak je zeker geïnspireerd om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Naar Pinterest