Home Kerstrecepten Borrelen Kersttapas Kaasfondue uit een broodbol

Kaasfondue uit een broodbol

Kaasfondue - Jan Linders

Verras uw gasten met kaasfondue uit een Korengoud meergranenbol. Ons biologisch karakterbrood is ambachtelijk brood gemaakt van authentiek molengraan. Robuust en extra vezelrijk dankzij de toevoeging van zaden en pitten.

Ingrediënten
  • 300 gram kaas, gevarieerd en geraspt
  • 150 ml witte wijn
  • snufje nootmuskaat
  • teentje knoflook, geperst
  • 1 biologische Korengoud meergranenbol
  • radijsjes, schoongemaakt
  • tomaatjes, schoongemaakt
  • bleekselderij, in reepjes
  • komkommer in reepjes

Werkwijze
Smelt de geraspte kaas met de wijn, nootmuskaat en knoflook op een matig vuur. Roer zeer regelmatig en goed door tot de kaas en wijn egaal zijn.

Snijd een flinke kap van het Korengoud biologisch brood en hol het brood uit. Snijd de kap en het uitholsel in blokjes en leg deze op een schaal. Leg de groente er naast. Zet het uitgeholde brood op een bord of schaal en schenk de kaasfondue in het brood. Serveer direct met de blokjes brood en groente.

 

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

099

Bleekselderij

1 stuk
059

Bosradijs

1 stuk
059

Komkommer

1 stuk
195
Jan Linders

Geraspte Goudse jong belegen kaas

0.18 kilogram
249
Korengoud

Bio donker meergranenbol

1 stuk
Bekijk aanbieding:
Korengoud karakter bio broden
249

Tomatenmix

300 gram