Home Kerstrecepten Hoofdgerechten Gnocchi beurre noisette met salie

Gnocchi beurre noisette met salie

  • bijgerecht
  • 4
  • 30m

Werkwijze

Kook de gnocchi zoals aangegeven op de verpakking. Smelt de boter in pannetje en schep de heldere boter (geklaarde boter) over in een koekenpan. Het troebelige gedeelte van de boter gebruikt u niet. Verhit de geklaarde boter in de koekenpan en doe er ¾ van de salieblaadjes bij. Laat de boter zo ver bakken tot hij goudbruin is, hierdoor komt er een nootachtige smaak vrij in de boter. Schep de gnocchi erdoor.

Verhit een laagje frituurolie en frituur de resterende salieblaadjes. Schep de gnocchi met de boter op een schaal en strooi de kaas en gefrituurde salieblaadjes over. 

Terug naar hoofdgerecht>


Ingrediënten

  • 500 gram gnochhi
  • 60 gram boter
  • 4 takjes salie, de blaadjes
  • 4 eetlepels Parmezaanse kaas
  • frituurolie
  • peper en zout

+ Zet op mijn lijstje