Home Kerstrecepten Hoofdgerechten Geroosterde pastinaak met 5-spices

Geroosterde pastinaak met 5-spices

  • bijgerecht
  • 4
  • 30m

Werkwijze

Schil de pastinaak en snijd hem grof in lange repen. Verhit een deel van de olijfolie in een grote koekenpan en rooster de pastinaak al omschuddend ca. 8 minuten. Schenk de rest van de olijfolie erover, rietsuiker en 5-spices kruiden en rooster nog 3-4 minuten. Blus af met de crodino, breng op smaak met peper en zout en leg de pastinaak op een grote schaal.

Terug naar hoofdgerecht>


Ingrediënten

  • 8 pastinaken
  • 2-4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels rietsuiker
  • ½ eetlepel 5-spices kruiden 
  • 1 flesje crodino 
  • peper en zout

+ Zet op mijn lijstje