Home Spaar voor de smaakvolste Keukenbrigade

Spaar voor de smaakvolste Keukenbrigade

De smaakvolste Keukenbrigade

De smaakvolste Keukenbrigade

Guzzini staat voor praktische keukenapparaten met een trendy design. De superieure functionaliteit en het strakke uiterlijk passen in iedere keuken! Of u nu voor een culinair gerecht gaat of de dagelijkste kost op tafel zet, onze smaakvolste Keukenbrigade staat voor u klaar!

Hoe werkt de actie?
Bij elke 10 euro* krijgt u één spaarzegel! Bij 10 zegels kunt u uw spaarkaart inwisselen voor een Pyrex product vanaf 3.99 euro. Met een volle spaarkaart met 15 zegels heeft u heel voordelig een van de onderstaande Guzzini apparaten in huis. U heeft twee jaar garantie op de gekochte producten van de Keukenbrigade spaaractie. Sparen kan t/m zondag 12 maart. Volle spaarkaarten kunt u nog inleveren t/m zondag 19 maart 2017.

Spaarkaart
Haal de spaarkaart in de supermarkt of download 'm hier.

Spaaritems

Guzzini waterkoker - Jan Linders

Guzzini waterkoker
De efficiënte waterkoker van Guzzini heeft een ruime capaciteit van 1.7 liter en een krachtig vermogen van 2200 watt. De knop-opening van het deksel maakt bijvullen snel en eenvoudig. De transparante waterindicatie helpt met het besparen van energie door alleen de hoeveelheid water te koken die nodig is. 
Met 15 zegels 16.99 euro 

Guzzini citruspers
De Guzzini citruspers maakt door de sterke 85 watt motor in slechts een aantal seconden een heerlijke sap van vers fruit. De roestvrijstalen zeef is vlekbestendig en hygiënisch, hierdoor blijft de citruspers mooi.
Met 15 zegels 24.99 euro

Guzzini citruspers - Jan Linders

Guzzini staafmixer - Jan Linders

Guzzini staafmixer
Deze trendy Guzzini staafmixer heeft een vermogen van 600 watt waardoor u snel en efficiënt fruit en groente mixt. De staafmixer heeft een high/low snelheidscontrole lampje met LED-indicator. Het roestvrij staal is eenvoudig te reinigen en bestand tegen krassen. Handig te gebruiken in combinatie met de bijbehorende plastic beker van 1 liter (met schaalverdeling).
Met 15 zegels 19.99 euro

Guzzini blender
Smoothies, crushed ice of soep, met deze krachtige en veelzijdige Guzzini jug blender van 550 watt mengt u het allemaal! Dit komt door de keuze uit twee snelheden en de functie om grover of fijner te mengen. De elegant gevormde blender beschikt over 1,5 liter en is zowel hitte- als vaatwasmachinebestendig.
Met 15 zegels 29.99 euro

Guzzini blender- Jan Linders

Guzzini broodrooster - Jan Linders

Guzzini broodrooster
Dit multifunctionele broodrooster beschikt over een broodjesrek waardoor u zowel broodjes, bagels als croissants kunt roosteren. Overigens is de broodrooster ook geschikt voor het ontdooien van brood. Door de volledig te openen tosti tang is het maken van overheerlijke tosti's mogelijk. De broodrooster heeft een vermogen van 850 watt, een LED-indicator, een geïntergreerde kruimellade en een full-functie.
Met 15 zegels 19.99 euro

Guzzini keukenweegschaal
Met deze Guzzini high-tech keukenwegschaal kunt u snel en nauwkeurig diverse producten meten in stappen van 1 gram t/m 5 kg. Het hygiënische roestvrij stalen platform is makkelijk te reinigen en door de automatische uitschakelfunctie heeft de batterij een extra lange levensduur. 2x 1,5 V AAA batterijen zijn inbegrepen.
Met 15 zegels 9.99 euro

Guzzini keukenweegschaal - Jan Linders

 Guzzini mengschaal - Jan Linders

Pyrex mengschaal
Het mengen van verschillende ingrediënten wordt wel erg makkelijk met deze stevige mengschaal van Pyrex. Deze kom is naast het mengenvan ingrediënten ook perfect te gebruiken voor het serveren van desserts of salades. Bovendien kunt u in deze mengschaal ook warme gerechten bereiden, de schaal is namelijk magnetron- en ovenbestendig. De mengschaal heeft een capaciteit van 2 liter.
Met 10 zegels 3.99 euro

Pyrex maatbeker
Koken wordt makkelijk met deze handige Pyrex maatbeker. De maatbeker is gemaakt van borosilicaat glas, waardoor de maatbeker schokbestendig en erg stevig is. De maatbeker is magnetron- en vaatwasserbestendig en heeft een capaciteit van 1 liter.
Met 10 zegels 4.99 euro

Guzzini maatbeker - Jan Linders 

*Met uitzondering van geneesmiddelen, rookwaren, zuigelingenvoeding nr. 1, statiegeld, (prepaid)tegoeden of kortingsbonnen.