Home Duurzame (keur)merken

Onze keurmerken

Fair Trade, eerlijke handel

Kiest u voor dit keurmerk, dan weet u zeker dat boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun product ontvangen. Ook voldoen de producten aan milieueisen die vergelijkbaar zijn met de eisen die in Europa gelden.

Bekijk de producten

Betrouwbaar biologisch met Bio+

Bio+ staat voor een breed assortiment lekkere producten van natuurlijke komaf. Verzorgd en behandeld met respect voor mens, dier en onze leefomgeving. Voortgebracht in een eerlijk evenwicht tussen boerenambacht en natuur.

Bekijk de producten

EKO-keurmerk voor duurzaam voedsel

Het EKO-keurmerk geeft aan dat een product gecontroleerd biologisch is en bovendien afkomstig is van een bedrijf dat extra aandacht besteedt aan duurzaamheid. Het EKO-keurmerk is betrouwbaar en onafhankelijk.

Bekijk de producten

Verantwoorde vis

Jan Linders kiest voor vis die op een verantwoorde manier is gevangen. Dit doen we door zoveel mogelijk visproducten op te nemen met een MSC of ASC keurmerk en waar mogelijk het saneren van bedreigde vissoorten.

Bekijk de producten

Het Groene Vinkje

Met het groene Vinkje heeft u een gezonder basisvoedingsmiddel te pakken. Dit zijn producten met belangrijke voedingstoffen, die u elke dag nodig hebt. U vindt het groene Vinkje op gezondere Schijf van Vijf-producten met minder verzadigd vet, zout, suiker of juist meer vezels.

Bekijk de producten

Het Blauwe Vinkje

Het blauwe Vinkje staat op producten die niet tot de basisvoedingsmiddelen behoren. Producten met minder calorieën, verzadigd vet, suiker of zout. Denk bijvoorbeeld aan soep met minder zout of een snack met weinig calorieën.

Bekijk de producten