099

Koolrabi

Met zorg en aandacht geteeld uit onze streek. Lekker om rauw, gekookt of in soep te eten!


099
Inhoud 1 stuk
Land van herkomst Nederland

Combineert goed met

Jan Linders
Vastkokende aardappelen
179
Perfekt
Mix voor witte saus
069
Jan Linders
Culinaire beenham naturel
ca. 714

Productinformatie

Smaak van koolrabi
Hoewel de koolrabi een koolsoort is, smaakt het niet koolachtig. Het smaakt selderijachtig en heeft een veel mildere en zacht knapperige smaak.

Koolrabi bewaren
Doordat de koolrabi gevoelig is voor uitdrogen, kunt u deze het beste op een koele plaats enkele dagen bewaren. Aangesneden kunt u ze, verpakt in vershoud- of aluminiumfolie, nog enkele dagen in de koelkast bewaren. Invriezen kan ook. Verpak ze goed afgesloten en dan zijn ze tot 12 maanden houdbaar.

Recepten met koolrabi

Kabeljauwschotel
   
Koolrabischotel
   
Pompoen-vissoep




Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.