Home Limburgse vlaaien

Korengoud Limburgse vlaaien

Korengoud Limburgse vlaaien

De allerlekkerste Limburgse vlaaien van Nederland komen van onze bakker uit het Limburgse Sevenum. Al jaren worden deze Korengoud vlaaien geroemd als beste van Nederland! Kies uit ons ruime assortiment rastervlaaien, luxe vlaaien of kleine gebakjes.

Limburgse vlaai bestellen
Onze Limburgse vlaaien worden elke nacht vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Sevenum. Uiteraard met de beste ingrediënten en de beste kwaliteit. Bestel al onze Limburgse vlaaien, gebakjes en taarten makkelijk en snel via onze gebak bestelservice. Vandaag voor 09.00 uur besteld, is morgen vanaf 10.00 uur ophalen in uw Jan Linders supermarkt.

Een greep uit ons vlaaienassortiment

Korengoud Limburgse fruittaart
Heerljke roombotertaartje gevuld met Limburgse appels, frambozen en bosbessen. Bedekt met een raster waarop grove suikerkorrels zijn meegebakken. Ook verkrijgbaar met Limburgse appels, rozijnen en kaneel. U vindt deze taarten in de diepvries.

Korengoud fruittaarten - Jan Linders
Korengoud Limoncello-kwarkvlaai

Korengoud Limoncello kwarkvlaai
Dé zomerse vlaai van het zuiden! Onze nieuwe Limoncello kwarkvlaai bestaat uit een harde wenerbodem gevuld met kwarkbavaroise, lemonroom en limoncellobavaroise. Om deze vlaai helemaal compleet te maken hebben we hem bestrooid met witte chocochunks. 

Onze Trots aardbeienvlaai met slagroom
Onze Trots aardbeienvlaai heeft een krokante bodem en is gevuld met overheerlijke banketbakkersroom en rijkelijk belegd met verse aardbeien uit het Brabantse Helenaveen. Versierd met een royale rand verse slagroom. Meer hoeven we niet te zeggen toch?

Korengoud Aardbeienvlaai
Korengoud Aardbei-rabarbertaartje

Korengoud aardbei-rabarbertaartje
Ons Korengoud aardbei-rabarbertaartje is een échte kampioen. De met roomboter bereide bodem is gevuld met de verrassend lekkere combinatie van verse rabarber en aardbeien en rijkelijk bestrooid met krokante kruimels. Dit aardbei-rabarbertaartje moet u zeker proeven!

Korengoud kruimel- en rastervlaaien
De lekkerste Limburgse kruimelvlaai komt van onze bakker uit het Limburgse Sevenum! Bereid met appel, aardbeien of pudding. Of kies een van onze Korengoud Limburgse abrikozen of kersen rastervlaai.

Korengoud Limburgse Kruimelvlaai
Korengoud Progrestaart

Korengoud Progrestaart 
De Korengoud Progrestaart is opgebouwd uit krokante laagjes hazelnootschuim met chocolade, gevuld met slagroom en bestrooid met knapperige nogatine hazelnootstukjes. Deze luxe taart vind u in de diepvries. Korengoud Progrestaart is het lekkerste als hij nog een beetje bevroren is van binnen. 

Korengoud Christoffeltaart
Een ware chocoladesensatie deze Korengoud Christoffeltaart. Heerlijke krokante schuimlaagjes gevuld met een heerlijke chocoladeslagroom en bestrooid met chocolade snippers en een vleugje poedersuiker. Deze luxe taart vindt u in de diepvries. Korengoud Christoffeltaart is het lekkerste als hij nog een beetje bevroren is van binnen. 

Korengoud Christoffeltaart
Korengoud Abrikozen-progresvlaai

 

Korengoud Abrikozen-progresvlaai
Bereid met een traditionele vlaaibodem waarop de lekkerste abrikozen zijn meegebakken. De Korengoud Abrikozen-progresvlaai is bedekt met een ruime laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken. Speciaal gemaakt voor ons jubileum en bedacht door twee klanten! Bekijk hoe deze vlaai gemaakt wordt.

Korengoud kleine gebakjes
Kleine gebakjes, groot plezier! Kies & mix de lekkerste kleine gebakjes voor bij de koffie (of High Tea). Kies uit chococake, appelcake, witte chocolade soesjes, slagroomsoesjes, appelpuntjes, roze mini-eclairs, bananeneclairs of mini-tompouces.

Korengoud Kleine gebakjes