Home Kerstrecepten Nagerechten

Nagerechten

Hemels droomdessert van René Brienen - Jan Linders

Hemelse droomdessert
Het dessert maakt een kerstdiner compleet! Sluit af met hemelse droomdesserts waar iedereen nog een gaatje voor zal hebben, zoals overheerlijke Hemelse modder met bitterkoekjes, mandarijnentwist en een amandelkoekje van sterrenkok René Brienen.

Toetjes met pit en exotisch fruit
Of ga voor 
een toetje met pit: een sinaasappel-kwarktaartje met pittige mangocompote en crispy peperkoek van sterrenkok Jan Marrees. Een friszoete afsluiting van het diner.

Nagerecht-recepten van onze sterrenkoks

Hemelse modder met bitterkoekjes en mandarijnentwist - Jan Linders
   
Sinaasappel-kwarktaartje - Jan Linders
   
Gebakken ananas met rozemarijn - Jan Linders

Nagerecht-recept van onze culinaire klant
Gertie Gerrits uit Sint Anthonis, winnares 'Jan Linders culinaire klant 2016' maakte voor ons een écht Limburgs dessert: Limburgse knapkoek met stoofpeertjes uit het zuiden.

Limburgse knapkoek met stoofpeertjes - Jan Linders
   

Brabantse roomtoet - Jan Linders   

Of ga voor gemak...

199
Onze Trots

Dessertsaus bosvrucht

190 mililiter
199
Onze Trots

Dessertsaus aardbei

190 mililiter
179
Perfekt

Bramen

250 gram
269
Perfekt

Slagroomijs drie chocolade

900 mililiter
158
Campina

Slagroom Royale 225 g

250 mililiter
299
Onze Trots

Mousse pure chocolade

250 gram
299
Onze Trots

Witte chocolade mousse

250 gram
299
Onze Trots

Melkchocolade mousse

250 gram
099
Onze Trots

Witte chocolade mousse

75 gram
099
Onze Trots

Melkchocolade mousse

75 gram
299
Onze Trots

Hemelse modder

500 mililiter
079
Melkan

Tiramisu

80 gram
275
Melkan

Tiramisu

500 gram
089
Melkan

Capuccio

90 gram
089
Melkan

Lemoncello

90 gram
089
Melkan

Tartufo

90 gram