Help

Welkom in het land van Jan Linders

Bij Jan Linders proeft u iedere dag het bourgondische zuiden. In onze groente en fruit uit de streek die met zorg en liefde worden geteeld. In ons versgebakken brood dat is bekroond tot het beste van Nederland. In ons malse vlees en onze ambachtelijke vleeswaren.

Maar het voordeel van het zuiden zit 'm natuurlijk ook in onze vriendelijke medewerkers, onze regionale betrokkenheid, de vaste lage prijzen en de échte acties.

Kom snel het voordeel proeven bij Jan Linders.

A A

Laatste nieuwsberichten

Honderden Maastrichtenaren verwelkomen nieuwe Jan Linders aan de Rijksweg

Op woensdag 25 februari opende Jan Linders zijn tweede supermarkt in Maastricht aan de Rijksweg 62A: Maastricht De Heeg.  Aan de grote belangstelling en het enthousiasme van het toegestroomde publiek was duidelijk te merken dat deze Jan Linders meer dan welkom is in de omgeving. ‘Mijn team staat klaar om alle verwachtingen waar te maken’,…
Lees verder

Jan Linders schenkt 2500 euro aan de gekste carnavalsvereniging van het zuiden

Om de start van het carnavalsseizoen te vieren, ging Jan Linders supermarkten in november op zoek naar de gekste carnavalsvereniging van het zuiden. Carnavalsstichting De Peelstrekels uit Deurne werd de gelukkige winnaar en won 2500 euro voor de bouw van de carnavalswagen.  
Lees verder

Jan Linders klanten doen gratis online boodschappen in Gennep in testfase webwinkel

Dit voorjaar opent ‘Jan Linders Online’. Voordat deze webwinkel van Jan Linders live gaat, wordt hij door een groep klanten in Gennep getest. ‘Op deze manier komen we er precies achter hoe de gebruikerservaring is. Dat is zeer waardevolle informatie, waar we de webwinkel vervolgens verder mee kunnen verbeteren’, aldus…
Lees verder

Albert Heijn Swalmen wordt Jan Linders

Op maandag 12 januari maakt het ondernemersechtpaar Anita en Herbi Zimmerman bekend hun Albert Heijn filiaal aan het st. Jansplein in Swalmen over te dragen aan Jan Linders. In april zal Jan Linders dit pand in de nieuwste Jan Linders formule heropenen. Voor het huidige pand van Jan Linders aan het Dr. Crasbornplein in Swalmen wordt een andere…
Lees verder

Jan Linders laat wensen in vervulling gaan

In de aanloop naar de feestdagen ontvangen klanten van Jan Linders bij besteding vanaf 20 euro een wensboomkaartje. Zij mogen dit kaartje voorzien van een persoonlijke kerstwens en in de kerstboom in hun supermarkt hangen. In de week van kerst worden uit iedere boom tien wensen gekozen om in vervulling te laten gaan.
Lees verder

Opening nieuwe Jan Linders brengt feestvreugde naar Mosaïque Nieuw Bergen

Op woensdag 3 december opende Jan Linders de deuren van zijn gloednieuwe supermarkt in Nieuw Bergen. Deze vervangt de kleinere supermarkt die al jaren in het centrum te vinden was. De nieuwe Jan Linders is onderdeel van Mosaïque, het nieuwe winkelcentrum in het hart van Nieuw Bergen.  ‘Ik ben er erg trots op dat Jan Linders een…
Lees verder

Update vogelgriep: eieren en kip eten is veilig!

Sinds afgelopen zondag gelden er aangepaste regelingen als gevolg van de uitbraak van de vogelgriep. Voor het eten van kip en eieren verandert er niets, dat is nog steeds veilig mits goed gebakken of gekookt.
Lees verder

Uitbraak vogelgriep in Utrechtse Hekendorp                    

In de media heeft u wellicht vernomen dat er een besmettelijke variant van vogelgriep geconstateerd is in het Utrechtse Hekendorp. Wij willen u informeren dat het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) aangeeft dat de consumptie van eieren en pluimveevlees in relatie tot het virus geen gevaar oplevert voor de volksgezondheid.
Lees verder

Jan Linders huldigt jubilarissen

Op 8 november heeft Jan Linders supermarkten maar liefst eenendertig medewerkers in het zonnetje gezet in de Evenementenhal te Venray. Deze medewerkers zijn tijdens de jaarlijkse jubileumreceptie warm onthaald door maar liefst 800 familieleden, vrienden en collega’s ter ere van hun 25 trouwe dienstjaren. Voor de eerste keer vierde een van de medewerkers…
Lees verder

Waarschuwing: Bibi Excellence fopspenen worden teruggeroepen

Bibi haalt om veiligheidsredenen de Excellence fopspenen van de markt. Wij halen ze daarom ook uit onze supermarkten. Er wordt geadviseerd om de speen niet meer te gebruiken en weg te gooien.  
Lees verder

Jan Linders schenkt 228.000 euro

Jan Linders kijkt terug op een zeer succesvolle Club Spaar Actie waarbij maar liefst 228.000 euro is geschonken.                  
Lees verder

Jan Linders wint Senioren Service Award 2014

Jan Linders Supermarkten is zaterdag bekroond met de Senioren Service Award 2014. De Award werd uitgereikt tijdens de ANBO  (Afdeling Midden – Limburg )  Ledenmiddag in “de Roos “ in Weert.
 
 
       
Lees verder