Help

Welkom in het land van Jan Linders

Bij Jan Linders proeft u iedere dag het bourgondische zuiden. In onze groente en fruit uit de streek die met zorg en liefde worden geteeld. In ons versgebakken brood dat is bekroond tot het beste van Nederland. In ons malse vlees en onze ambachtelijke vleeswaren.

Maar het voordeel van het zuiden zit 'm natuurlijk ook in onze vriendelijke medewerkers, onze regionale betrokkenheid, de vaste lage prijzen en de échte acties.

Kom snel het voordeel proeven bij Jan Linders.

A A

Laatste nieuwsberichten

Jan Linders laat wensen in vervulling gaan

In de aanloop naar de feestdagen ontvangen klanten van Jan Linders bij besteding vanaf 20 euro een wensboomkaartje. Zij mogen dit kaartje voorzien van een persoonlijke kerstwens en in de kerstboom in hun supermarkt hangen. In de week van kerst worden uit iedere boom tien wensen gekozen om in vervulling te laten gaan.
Lees verder

Opening nieuwe Jan Linders brengt feestvreugde naar Mosaïque Nieuw Bergen

Op woensdag 3 december opende Jan Linders de deuren van zijn gloednieuwe supermarkt in Nieuw Bergen. Deze vervangt de kleinere supermarkt die al jaren in het centrum te vinden was. De nieuwe Jan Linders is onderdeel van Mosaïque, het nieuwe winkelcentrum in het hart van Nieuw Bergen.  ‘Ik ben er erg trots op dat Jan Linders een…
Lees verder

Update vogelgriep: eieren en kip eten is veilig!

Sinds afgelopen zondag gelden er aangepaste regelingen als gevolg van de uitbraak van de vogelgriep. Voor het eten van kip en eieren verandert er niets, dat is nog steeds veilig mits goed gebakken of gekookt.
Lees verder

Uitbraak vogelgriep in Utrechtse Hekendorp                    

In de media heeft u wellicht vernomen dat er een besmettelijke variant van vogelgriep geconstateerd is in het Utrechtse Hekendorp. Wij willen u informeren dat het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) aangeeft dat de consumptie van eieren en pluimveevlees in relatie tot het virus geen gevaar oplevert voor de volksgezondheid.
Lees verder

Jan Linders huldigt jubilarissen

Op 8 november heeft Jan Linders supermarkten maar liefst eenendertig medewerkers in het zonnetje gezet in de Evenementenhal te Venray. Deze medewerkers zijn tijdens de jaarlijkse jubileumreceptie warm onthaald door maar liefst 800 familieleden, vrienden en collega’s ter ere van hun 25 trouwe dienstjaren. Voor de eerste keer vierde een van de medewerkers…
Lees verder

Waarschuwing: Bibi Excellence fopspenen worden teruggeroepen

Bibi haalt om veiligheidsredenen de Excellence fopspenen van de markt. Wij halen ze daarom ook uit onze supermarkten. Er wordt geadviseerd om de speen niet meer te gebruiken en weg te gooien.  
Lees verder

Jan Linders schenkt 228.000 euro

Jan Linders kijkt terug op een zeer succesvolle Club Spaar Actie waarbij maar liefst 228.000 euro is geschonken.                
Lees verder

Jan Linders wint Senioren Service Award 2014

Jan Linders Supermarkten is zaterdag bekroond met de Senioren Service Award 2014. De Award werd uitgereikt tijdens de ANBO  (Afdeling Midden – Limburg )  Ledenmiddag in “de Roos “ in Weert.
 
 
       
Lees verder

Jan Linders baas boven baas met 5e Beste Vers titel in 5 jaar

Jan Linders supermarkten is alweer gekozen als Beste Vers Supermarkt van Nederland. Zowel in 2010, 2011, 2012, 2013 én 2014 geven klanten Jan Linders de hoogste waardering voor álle versafdelingen (aardappelen, groente en fruit, vlees en brood). ‘Voor de 5e keer op rij is echt uniek. Het voelt alsof het voor het eerst is. Het went…
Lees verder

Jan Linders heet klanten welkom thuis in het voordelige zuiden

Elk half uur een gratis Welkom thuis pakket op vrijdag 22 augustus.
Lees verder

Jan Linders Facebook-fan wint allereerste kratje Nederlandse sperziebonen

Jan Linders supermarkten heeft versproducten uit de regio hoog in het vaandel staan. Daarom wil de supermarktketen de komst van de nieuwe oogst Nederlandse sperziebonen niet zomaar voorbij laten gaan. Op maandag 30 juni mocht Jan Linders Facebook-fan Charlotte Janssen het allereerste kratje sperziebonen in ontvangst nemen.
Lees verder

Dorpsbewoners Liessel blij met ‘hun’ splinternieuwe Jan Linders

In grote getale kwamen de bewoners van Liessel op 3 juli naar de heropening van de nieuwe Jan Linders supermarkt in het dorp. Om 9.00 uur werd het lint doorgeknipt door de heer Pieter Pennings, een van de oudste en meest trouwe klanten van Jan Linders. De 92-jarige Liessenaar werd hierbij ondersteund door burgemeester Mak, Leo Linders en supermarktmanager…
Lees verder