Albert Heijn Jan Linders Blerick is open!

Albert Heijn Jan Linders Blerick is open!

Albert Heijn Jan Linders Blerick is open!

Venlo, 13 maart 2024 - Vandaag werd de nieuwe Albert Heijn Jan Linders Blerick in winkelcentrum De Wieën in Venlo feestelijk geopend. Om 09:00 uur knipten de medewerkers het lintje door. De supermarkt aan de Wieënpassage 40 is ruim van opzet, heeft overzichtelijke afdelingen en biedt een zeer uitgebreid assortiment. Er is veel aandacht voor vers, gemak én voordeel. Ook is de winkel energiezuinig. Alle koelingen worden afgedekt, overal hangt ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt.

“Het was gezellig druk vanochtend, veel mensen kwamen direct een kijkje nemen. Klanten zijn enthousiast, ze vinden de nieuwe winkel erg mooi en zijn blij met het grote assortiment”, vertelt supermarktmanager Jim van Schaik trots. 

Albert Heijn Jan Linders is graag actief betrokken bij de buurt, onder andere door het Jan Linders Fonds. Iedere supermarkt kiest elk jaar een lokaal doel uit dat belangrijk is voor de omgeving. In september van dit jaar zal bekend zijn welke organisatie ondersteund gaat worden door deze winkel. 

Albert Heijn Jan Linders Blerick is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 20:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid. Parkeren is gratis op het Schepenersplein en op het Wieënplein parkeer je met de blauwe parkeerschijf de eerste twee uur gratis.