Albert Heijn Jan Linders Helmondseweg verrast met vers en gemak

Albert Heijn Jan Linders Helmondseweg verrast met vers en gemak

Albert Heijn Jan Linders Helmondseweg verrast met vers en gemak

Deurne, 27 november 2023 – Vandaag opende de nieuwe Albert Heijn Jan Linders in Deurne de deuren. Het was er gezellig druk. “Onze klanten kwamen meteen een kijkje nemen”, vertelt supermarktmanager Marc Schoeber. “Zij waren verrast door de ruime winkel en vonden het fijn om de bekende medewerkers weer te ontmoeten.” De winkel heeft naast veel nieuwe producten en services ook het vertrouwde assortiment van Jan Linders.

Het voordeel van samen in het Zuiden

De Albert Heijn van Jan Linders in Deurne biedt het beste van twee werelden. Er is een groot versplein met een gevarieerd assortiment groente, fruit, verspakketten, maaltijden en vega(n) producten. Ook de bekende favorieten van ‘Onze Trots’ zoals Limburgse vlaaien, vloerbroden, vleeswaren, verse soepen, zuurvlees en koude schotels zijn er te vinden. Het bekroonde bierassortiment van Jan Linders heeft een mooie plek in de winkel. In de hal van de supermarkt zit een Gall & Gall gemak met een uitgebreid aanbod sterke dranken.

Digitaal gemak en voordeel

In de winkel zijn gloednieuwe zelfscankassa’s waar klanten snel hun boodschappen kunnen afrekenen. Overal hangen digitale schermen met informatie over seizoensproducten en recepten. Met de honderden Bonusaanbiedingen per week en de 2.000 Prijsfavorieten (eigenmerk-producten van topkwaliteit die altijd laag geprijsd zijn) kunnen klanten voordelig boodschappen doen. Voor extra voordeel is er de Albert Heijn-app met daarin de mogelijkheid om je te abonneren op ‘Mijn Albert Heijn Premium’. Hiermee krijgen klanten extra persoonlijke aanbiedingen in de Bonus Box, dubbele koop- en spaarzegels en Mijn Miles (ook wel bekend als Air Miles) en 10% korting op het uitgebreide biologische assortiment. In de winkel staan medewerkers klaar voor hulp bij het installeren en het wegwijs worden in de app.

Jan Linders Fonds 

Ook als Albert Heijn doet de winkel mee aan het Jan Linders Fonds. Iedere supermarkt kiest elk jaar een doel uit dat belangrijk is voor de omgeving. Net als voor de verbouwing steunt de winkel korfbalvereniging DOT Deurne. Marc Schoeber: “Dit past goed bij onze wens om de persoonlijke supermarkt in de buurt te zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Ik weet zeker dat klanten bij ons met veel plezier boodschappen komen doen.”

Albert Heijn Jan Linders aan de Helmondseweg 65a in Deurne is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 20:00 uur. De winkel heeft ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.