Albert Heijn Jan Linders lanceert carnavalscampagne 'een opstekertje voor jou!'

Albert Heijn Jan Linders lanceert carnavalscampagne 'een opstekertje voor jou!'

Albert Heijn Jan Linders lanceert carnavalscampagne ‘een opstekertje voor jou!’

Nieuw-Bergen, 18 januari 2024 – Bij Albert Heijn Jan Linders kunnen klanten vanaf 22 januari sparen voor ‘een opstekertje voor jou’. Als franchiseondernemer van Albert Heijn koestert Jan Linders daarmee haar carnavalstraditie en lanceren zij ook dit jaar weer een carnavalscampagne.

Carnaval zit in het hart 
Carnaval & Vastelaovend zit in het hart van Jan Linders. Jan Linders draagt de carnavalsvierders in het zuiden een warm hart toe. Denk aan fonkelende lampjes op kleurrijke carnavalsoutfits, de feestelijke prinsenposters die de straten sieren, de levendige sfeer op het plein met de bekende Sjaaláááf, en zelfs aan de ontbijttafel met de iconische carnavalsbordjes. 

Als de vertrouwde supermarkt in het zuiden is Albert Heijn Jan Linders er voor de momenten die er toe doen, juist ook tijdens carnaval. Dit jaar kunnen klanten sparen voor 7 unieke opstekertjes, met daarop herkenbare karakters, types en complimentjes afgebeeld. Deze opstekertjes zijn niet alleen bedoeld om aan elkaar uit te delen, maar ook om met trots op te spelden. Ware bewaarexemplaren die ieder jaar opnieuw de feestvreugde tijdens carnaval zullen verhogen. De carnavalscampagne geldt exclusief voor Albert Heijnsupermarkten van Jan Linders.

Carnavalslekkernijen 
Naast de spaaractie speelt ook het assortiment - als vertrouwd - in op carnaval. Zo zijn bij Albert Heijn Jan Linders onder het ‘Onze Trots Jan Linders’ merk de typische carnavalslekkernijen, zoals Limburgs runderzuurvlees en échte Limburgse vlaaien verkrijgbaar.  

Commercial op lokale zenders 
De campagne krijgt extra glans met een pakkende commercial, die vanaf maandag 22 januari online en op regionale omroepen in het zuiden wordt uitgezonden. Bekende carnavalsgezichten, onder wie LVK-winnaar ‘Pruuf Mar’ en meervoudig Zuid-Nederlands en Brabants kampioen tonpraten Berry Knapen, hebben wederom hun medewerking aan de carnavalscommercial verleend. 

Vier weken sparen 
Klanten kunnen van maandag 22 januari tot en met zondag 18 februari sparen voor de opstekertjes. Bij besteding van iedere €30 aan boodschappen ontvangen klanten een opstekertje, zolang de voorraad strekt.