Help

Blad Boodschappen is vernieuwd!

15 juni 2012

Vanaf het juni-nummer ligt de vernieuwde Boodschappen – het supermarktmagazine van Jan Linders in de supermarkt. Het maandelijkse magazine is gemaakt volgens een nieuw recept: een compacter formaat, nog meer recepten, tips en verrassende ideeën en een eigentijdse vormgeving.

Boodschappen is al vele jaren de vertrouwde culinaire inspiratiebron voor de klanten van Jan Linders. Elke maand vindt de inhoud met recepten, nieuwe producten en bereidingen in het magazine zijn weg naar de vele lezers. Die gemiddeld 39 minuten besteden aan het lezen van Boodschappen. Dat blijkt uit het meest recente lezersonderzoek. Daaruit blijkt ook dat maar liefst 95 procent van de lezers wel eens een recept uit Boodschappen kookt. Deze cijfers tonen aan dat Boodschappen zich kan meten met tal van andere populaire publieksbladen.

Toch hebben de makers van Boodschappen de ‘receptuur van het magazine aangepast. “De smaak is verder verfijnd”, aldus de makers van Boodschappen. “We verrassen de lezers iedere maand met inspirerende recepten, nieuwe producten en andere informatie die helpt bij het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Wil je verrassend blijven, dan heb je van tijd tot tijd een vernieuwde vorm en een andere smaak nodig.” 

Culinaire inspiratie blijft het belangrijkste ingrediënt van Boodschappen. Maakbare recepten, van de traditionele Hollandse keuken tot verrassende gerechten van over de hele wereld. Smakelijk gepresenteerd, helder en overzichtelijk beschreven en voorzien van een wijnsuggestie en diverse variatiemogelijkheden. Daarnaast biedt Boodschappen veel handige tips. Voor in de keuken, maar ook voor allerlei huishoudelijke karweitjes. 

Boodschappen is iedere maand weer een cadeautje zijn om te lezen. “Even een moment voor jezelf, om ideeën op te doen. Uit de vele lezersreacties die we iedere maand ontvangen, blijkt dat Boodschappen voorziet in een grote behoefte. En wij zijn ervan overtuigd dat we met de vernieuwde Boodschappen nog beter in die behoefte kunnen voorzien”, aldus de makers.

Boodschappen wordt uitgegeven in opdracht van C.I.V. Superunie B.A., waarbij Jan Linders is aangesloten. 

De volgende editie van Boodschappen is verkrijgbaar vanaf donderdag 28 juni. Het juni-nummer ligt nu in de Jan Linders supermarkten.