Help

Feestelijke opening Jan Linders supermarkt in Nijmegen

31 mei 2012

Vanochtend is de Jan Linders supermarkt aan het Fenikshof, nabij Marialaan, in Nijmegen feestelijk geopend. Nijmeegse wethouder Turgay Tankir en buurtbewoonster Greet van Brenk knipten samen met supermarktmanager Daphne Zwitserloot het lint door en verwelkomden alle bezoekers in de 57e supermarkt van Jan Linders.

Enorme drukte
Honderden inwoners van Nijmegen waren bij de opening aanwezig. Ze vonden hun weg naar de supermarkt via de 'groene graffiti' die Jan Linders heeft aangebracht op het trottoir. “De grote opkomst toont dat de nieuwe supermarkt zeer gewenst is in de buurt. Ook de activiteiten in de wijk van de afgelopen maanden zijn goed ontvangen. En we gaan door, zodat iedereen het voordeel van Jan Linders supermarkten ontdekt”, aldus Leo Linders, algemeen directeur. De klanten werden getrakteerd op heerlijke vlaai en koffie en kregen gratis een bos rozen. Aanstaande zaterdag 2 juni staat Jan Linders Nijmegen ook bol van feestelijke activiteiten binnen en buiten de supermarkt. Zo komt onder andere NEC-mascotte Bikkel op bezoek. 

Het feest gaat door
De klanten van Jan Linders Nijmegen kunnen de komende weken gaan sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 30 euro. En natuurlijk kunnen de Nijmegenaren nu ook kennis maken met de beste verssupermarkt van Nederland. Zo staan de lekkerste broden en beste vlaaien, groente en fruit dagelijks vers klaar. Ook wordt er op verzoek kaas en vleeswaren vers gesneden. 

Een jaar lang gratis boodschappen 
Jan Linders wil er alles aan doen om snel een goede bekende te worden in de buurt. Daarom organiseert Jan Linders de buurtquiz. De quizvragen staan op www.janlinders.nl/nijmegen/buurtquiz. Klanten kunnen nog tot en met zondag 3 juni deelnemen om kans te maken op 1 jaar lang gratis boodschappen of 1 van de 50 goed gevulde big shoppers.

Enthousiaste klanten
“Klanten reageren enthousiast”, zegt de zeer tevreden supermarktmanager Daphne Zwitserloot. Enkele reacties: “Eindelijk goede asperges in Nijmegen”; “Het is een fijne winkel met brede paden”; “Ik kende Jan Linders al van mijn vakanties in Limburg. Fijn dat er nu eentje op de hoek zit” en “De versafdelingen springen eruit”.