Help

Heropening Jan Linders Wieërt Maasport zorgt voor verbazing

20 juni 2012

Op woensdag 20 juni is Jan Linders Wieërt Maasport heropend. Burgemeester Jos Heijmans en trouwe klant Jo Jansen knipten samen met supermarktmanager Maarten van den Eijnde het lint door en verwelkomden alle klanten in hun vernieuwde supermarkt. 

Enthousiaste klanten
Een honderdtal klanten waren bij de opening aanwezig. Gezien de rigoureuze verbouwing van de supermarkt reageerden klanten vol verbazing. “Er is hard gewerkt tijdens de verbouwing de afgelopen twee weken. Dat zien klanten direct. Mooi om eerst die verbaasde en daarna blije gezichten te zien”, aldus een trotse Maarten van den Eijnde. 

Trouwe klant Jo Jansen (82) komt al sinds de opening in 1990 bij Jan Linders Wieërt Maasport zijn boodschappen doen. “Ik wist niet wat ik zag, mijn supermarkt lijkt nu veel groter. Wat is hij mooi en ruim geworden.”

Openingsacties en gratis boodschappen
Algemeen directeur Leo Linders benadrukt tijdens zijn openingsspeech het volgende: “Met de vernieuwingen in deze supermarkt zorgen we ervoor dat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn als beste verssupermarkt van Nederland. Het allerbelangrijkste is daarbij dat de klant hier niet voor betaalt, Jan Linders blijft goedkoop!” 
Om dit extra kracht bij te zetten profiteren klanten van Jan Linders de komende weken van extra openingsacties. Bovendien maken klanten kans op een jaar lang gratis boodschappen of 1 van de 50 goed gevulde big shoppers als ze deelnemen aan de buurtquiz.