Help

Jan Linders blijft beste regionale supermarktketen

15 juni 2012

Op woensdag 14 juni is bekend gemaakt dat Jan Linders opnieuw is gekozen tot één van de drie beste supermarktketens van Nederland. Dat is het resultaat van het grote supermarktonderzoek van het GfK dat ieder half jaar gehouden wordt onder duizenden consumenten in Nederland.

“We blijven in de top 3 en mogen ons weer de beste regionale supermarktketen van Nederland noemen. Een geweldige prestatie van al onze medewerkers”, aldus een trotse Leo Linders, algemeen directeur van Jan Linders. In de maanden juni en december van 2011 mocht Jan Linders deze erkenning ook al in ontvangst nemen. Toen stond de supermarktketen ook op plaats 3.

Jan Linders scoort goed op de onderdelen aanbiedingen en service. De wekelijkse acties die Jan Linders voert en de service op de winkelvloer maken het verschil. “Dit werpt zijn vruchten af. Een onderzoek als deze bevestigt dat nog eens een keer. We bedanken onze klanten voor hun waardering”.

Over het GfK onderzoek
Voor dit GfK onderzoek zijn alle Nederlandse supermarkten beoordeeld door hun eigen klanten op basis van duizenden winkelbezoeken. De klanten hebben de verschillende supermarktketens beoordeeld op de volgende onderdelen: netheid van de supermarkt, versafdelingen, ruime keuze, kwaliteit artikelen, aantrekkelijke aanbiedingen, lage prijzen, vriendelijk personeel, aanwezigheid van artikelen, wachttijden kassa’s en informatie over gezonde voeding.


Foto: Jan Linders supermarkt in Wijchen Homberg.