Help

Jan Linders opent supermarkt in Klimmen

29 september 2011

Woensdag 5 oktober aanstaande om 09:00 uur opent Jan Linders de deuren van zijn supermarkt in Klimmen. De dag wordt feestelijk geopend door Burgemeester Sprokkel, Algemeen Directeur Leo Linders en Cora van Mora.

Het voordeel van het zuiden
De Jan Linders supermarkt wordt geopend in het nieuwe (winkel)hart van Klimmen. De ruime Jan Linders biedt veel gratis parkeerruimte voor de deur om rustig boodschappen te doen. In navolging op de onlangs geopende Jan Linders supermarkten in Herten en Wijchen is er binnen deze supermarkt ook veel aandacht voor verse producten door onder andere het snijden van verse kaas en vleeswaren.

Feestelijke opening met boodschappenpakket
De supermarkt wordt woensdag 5 oktober feestelijk geopend met gratis rozen voor klanten, de mogelijkheid om met Cora van Mora op de foto te gaan, lekkere proeverijen en extra openingsaanbiedingen. Op zaterdag 8 oktober wordt er in de supermarkt een Super Zaterdag gehouden boordevol activiteiten, zoals een voetbalspel in samenwerking met voetbalclub Klimmania. In de openingsweek is er gratis vlaai en koffie. Ook kunnen klanten in de supermarkt sparen voor een gratis boodschappenpakket.

Beste verssupermarkt van Nederland
De versafdelingen krijgen volop aandacht in Klimmen. Jan Linders heeft natuurlijk een reputatie hoog te houden aangezien de supermarktketen voor het tweede jaar op rij gekozen is tot beste verssupermarkt van Nederland. Marktonderzoekbureau GfK heeft deze prijs eind september 2011 uitgereikt. Daarnaast is de broodafdeling voor de achtste keer op rij tot beste van Nederland gekroond.

Team Jan Linders Klimmen