Help

Jan Linders supermarkten opent in Nijmegen

25 mei 2012

Donderdag 31 mei aanstaande om 9.00 uur opent supermarktketen Jan Linders zijn deuren in Nijmegen. De dag wordt feestelijk geopend door wethouder Tankir, algemeen directeur Leo Linders en supermarktmanager Daphne Zwitserloot. 

Ontdek het voordeel van het zuiden
Jan Linders opent zijn 57e supermarkt in het nieuwe winkelcentrum aan het Fenikshof, nabij de Marialaan. De ruime Jan Linders biedt veel gratis parkeerruimte om rustig boodschappen te doen. Jan Linders is voor het tweede jaar op rij gekozen tot beste verssupermarkt van Nederland en is daar trots op. Dit komt tot uiting in de versafdelingen, door bijvoorbeeld het snijden van verse kaas of vleeswaren.

Feestelijke opening met boodschappenpakket
De eerste 1000 klanten krijgen een bosje rozen cadeau tijdens de opening op donderdag 31 mei. Ook genieten klanten van lekkere proeverijen en extra openingsacties. Op zaterdag 2 juni is het opnieuw feest. Dan is het namelijk Super Zaterdag, met vele activiteiten. Zo komt onder andere NEC-mascotte Bikkel en de ballonnenclown op bezoek. Bovendien kunnen klanten in de supermarkt sparen voor een gratis boodschappenpakket t.w.v. 30 euro. 

1 jaar lang gratis boodschappen
Jan Linders wil er alles aan doen om snel een goede bekende te worden in de buurt. Daarom wordt de buurtquiz georganiseerd. De quizvragen staan op www.janlinders.nl/nijmegen/buurtquiz. Beantwoorden klanten alle 8 vragen goed, dan maken ze kans op 1 jaar lang gratis boodschappen of 1 van de 50 goed gevulde big shoppers.