Veel belangstelling voor opening Albert Heijn Jan Linders Heerlen Bautsch

Veel belangstelling voor opening Albert Heijn Jan Linders Heerlen Bautsch

Veel belangstelling voor opening Albert Heijn Jan Linders Heerlen Bautsch

Heerlen, 24 oktober 2023 – Het was vandaag gezellig druk aan de Bautscherweg 43 in Heerlen. Daar opende de nieuwe Albert Heijn Jan Linders de deuren. Naast veel nieuwe producten en services vinden klanten er ook het vertrouwde assortiment van Jan Linders en zien zij de bekende medewerkers terug. “Onze klanten zijn nieuwsgierig naar de vernieuwde winkel en kwamen meteen een kijkje nemen. De eerste reacties zijn positief”, vertelt supermarktmanager Roy Cörvers.

Het voordeel van samen in het Zuiden

De Albert Heijn van Jan Linders in Heerlen biedt het beste van twee werelden. Er is een groot versplein met een gevarieerd assortiment groente, fruit, verspakketten, maaltijden en vega(n) producten. Ook de bekende favorieten van ‘Onze Trots’ zoals Limburgse vlaaien, vloerbroden, vleeswaren, verse soepen, zuurvlees en koude schotels zijn er te vinden. Het bekroonde bierassortiment van Jan Linders heeft een mooie plek in de winkel.

Digitaal gemak en voordeel

In de winkel zijn gloednieuwe zelfscankassa’s waar klanten snel hun boodschappen kunnen afrekenen. Overal hangen digitale schermen met informatie over seizoensproducten en recepten. Met de honderden Bonusaanbiedingen per week en de 2.000 Prijsfavorieten (eigenmerk-producten van topkwaliteit die altijd laag geprijsd zijn) kunnen klanten voordelig boodschappen doen. Voor extra voordeel is er de Albert Heijn-app met daarin de mogelijkheid om je te abonneren op ‘Mijn Albert Heijn Premium’. Hiermee krijgen klanten extra persoonlijke aanbiedingen in de Bonus Box, dubbele koop- en spaarzegels en Mijn Miles (ook wel bekend als Air Miles) en 10% korting op het uitgebreide biologische assortiment. In de winkel staan medewerkers klaar voor hulp bij het installeren en het wegwijs worden in de app.

Jan Linders Fonds 

Ook als Albert Heijn blijft de winkel actief betrokken bij de buurt, onder andere door het Jan Linders Fonds. Iedere supermarkt kiest elk jaar een lokaal doel uit dat belangrijk is voor de omgeving. Net als voor de verbouwing steunt de winkel aan de Bautscherweg 43 Wensulance. Roy Cörvers: “Onder begeleiding van een ervaren verpleegkundige en chauffeur verzorgt deze stichting wensritten voor ernstig zieken. 

Albert Heijn Jan Linders aan de Bautscherweg 43 is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 9:00 tot 20:00 uur. De winkel heeft ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis. 

Op 3 oktober jl. opende nog een Albert Heijn Jan Linders in Heerlen, aan de Sittarderweg 152.