Home Nu in t seizoen

Herfst

Red nature tomaten

Onze Red Nature tomaat is een dieprode kleine, zoete trostomaat met een volle, frisse smaak van uitstekende kwaliteit en een zeer goede houdbaarheid. Deze tomaten komen rechtstreeks van onze teler Vereijcken uit het Brabantse Asten.

Meer over dit product

L'amuse Trostomaten

De mooie rode kleur en de volle smaak maken de L'amuse trostomaat uitermate geschikt als ingrediënt voor salades, bijvoorbeeld in een 'salade caprese' met basilicum en mozzarella. Een tomaat van topkwaliteit!

Meer over dit product

Duo courgette geel/groen

Courgettes hebben een neutrale, frisse smaak en zijn daardoor echte alleskunners in de keuken. De courgette zit vol vezels en bevat weinig calorieën. Een gele en een groene versie, voor extra kleur in uw gerechten!

Meer over dit product

Rabarber

Rabarber heeft een friszure smaak en is een veelzijdige groente. Lekker als compote in de yoghurt of in een vlaai. Van onze teler Kersten uit het Limburgse Smakt.

Meer over dit product

Champignons

De champignon is de meest gegeten paddenstoel in Nederland. Champignons worden voornamelijk geteeld in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland, in het land van Jan Linders dus. Onze champignons komen van onze teler Kanters uit het Brabantse Heeswijk, de eerste teler met een milieukeurmerk.

Meer over dit product

Konijn op Limburgse wijze

Twee mals gestoofde konijnenbouten gemarineerd in een heerlijke saus. Een typisch gerecht uit het bourgondische zuiden. Krachtig en kruidig zuur van smaak. U hoeft het alleen in de oven te verwarmen. Zo zet u gemakkelijk een bijzonder smakelijk gerecht op tafel.

Meer over dit product

Knolselderij

Knolselderij heeft een lichtzoete smaak en bevat veel gezonde voedingsstoffen. Onze grootmoeders gebruikten knolselderij voornamelijk in de erwtensoep. Tegenwoordig weten we beter: knolselderij is veelzijdig!

Meer over dit product

Witlof

Witlof heeft een frisse, licht bittere smaak. Rauw is witlof bitterder van smaak dan wanneer hij gestoofd of gebakken is. Dan wordt de bittere smaak namelijk verdrongen door een zoetere smaak. Onze witlof komt rechtstreeks van onze telers uit het Limburgse Kessel.

Meer over dit product

Mosselen

Onze Zeeuwse mosselen zijn lekker, gezond en makkelijk te bereiden. Ze combineren perfect met frietjes of stokbrood en zijn heerlijk door een pasta of salade. Ook dragen onze Zeeuwse mosselen het MSC keurmerk.

Meer over dit product

Hemelse modder

In het Limburgse Sevenum ligt Versboerderij ‘De Veldweide’ van Carly en Rene Verstegen. Zij staan garant voor het lekkerste toetje van het zuiden: Hemelse modder. De volle melk van hun koeien vormt de basis voor dit overheerlijke en ambachtelijk bereide dessert.

Meer over dit product

Spaakhammetje

Een spaakhammetje is een typisch gerecht voor in de winter. Er zit veel smaakvol vlees om het dunne bot en het is afkomstig van de kuit van een varken.

Meer over dit product

Korengoud Progrestaart

Onze vlaaien en ons gebak zijn in de hele regio bekend, maar wist u dat wij ook heerlijke luxe taarten uit de diepvries hebben? Probeer eens onze met nougatine en schuim opgemaakte Progrestaart.

Meer over dit product

Tiramisu

Een Italiaanse klassieker onder de desserts. Bereid met lange vingers, mascarpone en koffie. Tiramisu betekent letterlijk ‘trek mij omhoog’, waarmee bedoeld wordt dat dit dessert je vrolijk maakt of opbeurt. Proef het zelf!

Meer over dit product

Braadharing

Jan Linders braadharing is gemaakt van de beste kwaliteit haringen. Deze worden eerst gepaneerd en gebakken en vervolgens in een zacht gekruid zuur gelegd. Lekker voor op de boterham of om zo te eten.

Onze Trots Aardbeienvlaai met slagroom

Onze Trots aardbeienvlaai met slagroom wordt bereid door onze bakker in het Limburgse Sevenum: de krokante wenerbodem wordt gevuld met banketbakkersroom, rijkelijk belegd met verse aardbeien en afgemaakt met een royale rand slagroom.

Meer over dit product

Jan Linders Vrije Uitloop Eieren

Onze eieren komen uit het Limburgse Ysselsteyn van familie Hubers. Een bewuste keuze, want hun kippen hebben een goed leven. Zowel in de stal als daarbuiten kunnen ze vrij rondscharrelen en krijgen goed voer. Zo bent u verzekerd van de allerbeste eieren!

Meer over dit product