Home Nu in t seizoen

Winter

Red nature tomaten

Onze Red Nature tomaat is een dieprode kleine, zoete trostomaat met een volle, frisse smaak van uitstekende kwaliteit en een zeer goede houdbaarheid. Deze tomaten komen rechtstreeks van onze teler Vereijcken uit het Brabantse Asten.

Meer over dit product

L'amuse Trostomaten

De mooie rode kleur en de volle smaak maken de L'amuse trostomaat uitermate geschikt als ingrediënt voor salades, bijvoorbeeld in een 'salade caprese' met basilicum en mozzarella. Een tomaat van topkwaliteit!

Meer over dit product

Duo courgette geel/groen

Courgettes hebben een neutrale, frisse smaak en zijn daardoor echte alleskunners in de keuken. De courgette zit vol vezels en bevat weinig calorieën. Een gele en een groene versie, voor extra kleur in uw gerechten!

Meer over dit product

Rabarber

Rabarber heeft een friszure smaak en is een veelzijdige groente. Lekker als compote in de yoghurt of in een vlaai. Van onze teler Kersten uit het Limburgse Smakt.

Meer over dit product

Champignons

De champignon is de meest gegeten paddenstoel in Nederland. Champignons worden voornamelijk geteeld in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland, in het land van Jan Linders dus. Onze champignons komen van onze teler Kanters uit het Brabantse Heeswijk, de eerste teler met een milieukeurmerk.

Meer over dit product

Konijn op Limburgse wijze

Twee mals gestoofde konijnenbouten gemarineerd in een heerlijke saus. Een typisch gerecht uit het bourgondische zuiden. Krachtig en kruidig zuur van smaak. U hoeft het alleen in de oven te verwarmen. Zo zet u gemakkelijk een bijzonder smakelijk gerecht op tafel.

Meer over dit product

Knolselderij

Knolselderij heeft een lichtzoete smaak en bevat veel gezonde voedingsstoffen. Onze grootmoeders gebruikten knolselderij voornamelijk in de erwtensoep. Tegenwoordig weten we beter: knolselderij is veelzijdig!

Meer over dit product

Witlof

Witlof heeft een frisse, licht bittere smaak. Rauw is witlof bitterder van smaak dan wanneer hij gestoofd of gebakken is. Dan wordt de bittere smaak namelijk verdrongen door een zoetere smaak. Onze witlof komt rechtstreeks van onze telers uit het Limburgse Kessel.

Meer over dit product

Mosselen

Onze Zeeuwse mosselen zijn lekker, gezond en makkelijk te bereiden. Ze combineren perfect met frietjes of stokbrood en zijn heerlijk door een pasta of salade. Ook dragen onze Zeeuwse mosselen het MSC keurmerk.

Meer over dit product

Onze Trots stamppotten

Onze Trots stamppotten zijn bereid met verse groente en aardappelen uit het land van Jan Linders. De ambachtelijke bereiding én de specifieke kruidenmelange zorgen voor een unieke volle smaak. En lekker snel op tafel. Kies uit hutspot, boerenkool of zuurkool.

Meer over dit product

Limburgs cervelaatje

Een typisch cervelaatje uit Limburg, met zorg en aandacht gemaakt. Heerlijk op brood, bij de borrel en zelfs in een stamppot!

Meer over dit product

Verse rookworst

Onze rookworst is gemaakt van de beste kwaliteit varkensvlees en traditionele specerijen. Met Jan Linders rookworst vier je het winterseizoen. Smaakt heerlijk bij stamppot, in erwtensoep of een winterse ovenschotel. Of op brood met een beetje mosterd.

Meer over dit product

Prei

Prei zit boordevol ijzer, calcium en bevat een flinke hoeveelheid vitamine C. Prei is familie van de ui en knoflook en eigenlijk net zo veelzijdig in gebruik.

Meer over dit product

Onze Trots Aardbeienvlaai met slagroom

Onze Trots aardbeienvlaai met slagroom wordt bereid door onze bakker in het Limburgse Sevenum: de krokante wenerbodem wordt gevuld met banketbakkersroom, rijkelijk belegd met verse aardbeien en afgemaakt met een royale rand slagroom.

Meer over dit product

Jan Linders Vrije Uitloop Eieren

Onze eieren komen uit het Limburgse Ysselsteyn van familie Hubers. Een bewuste keuze, want hun kippen hebben een goed leven. Zowel in de stal als daarbuiten kunnen ze vrij rondscharrelen en krijgen goed voer. Zo bent u verzekerd van de allerbeste eieren!

Meer over dit product