319

Onze Trots aardbeien

De smaakvolste aardbeien van Nederland. Gegarandeerd zoet!

319
Prijs per kilo 7,98
Inhoud 400 gram
Land van herkomst Nederland

Productinformatie

Aardbeien van het Sonata-ras zijn stevig, glanzend licht rood en hebben een ongeëvenaarde zoete smaak. De vruchten hebben een perfecte vorm. Een zomerkoninkje dat zéker de moeite waard is!

Wist u dat...
...de aardbei in het Engels ‘Straw’berry genoemd wordt vanwege het tarwestro dat tussen de rijen met aardbeienplantengelegd wordt? Zo voorkomt de boer zand op de vruchten en staan de aardbeiplanten warmer in het koude voorjaar.

Recepten met aardbeien
Een beschuitje met aardbeien kent iedereen wel. Verras met deze bijzondere recepten met aardbeien of neem een kijkje in onze receptenzoeker voor meer inspiratie!

Pavlova met honingyoghurt en aardbeien - Jan LindersAardbeiensalade met geitenkaasbolletjes - Jan LindersKipsandwich met aardbei en basilicummayonaise - Jan Linders

Gezond en lekker
Aardbeien worden natuurlijk gegeten vanwege hun heerlijke zoete, zomerse smaak. Maar de rode vruchten zijn ook een bron van gezonde stoffen die het lichaam nodig heeft. Zo zit de aardbei vol met vitamine C, is hij een bron van foliumzuur en bevat hij veel kalium. Eet zes aardbeien en u heeft al genoeg vitamine C voor de hele dag binnen!

Maximaal genieten van aardbeien
Laat aardbeien uit de koelkast voor consumptie een half uur ‘op temperatuur komen’ op het aanrecht. Was de aardbeien niet. Verwijder het kroontje voorzichtig zodat de aardbei heel blijft. Eet smakelijk!

Bewaren en bereiden
Was de aardbeien pas vlak voordat u ze op eet. Aardbeien hebben namelijk de eigenschap dat ze vocht opzuigen. Als ze gewassen worden en daarna weggelegd worden, trekt het vocht in de vrucht. Dat geeft een waterige smaak. Verwijder de kroontjes ook pas vlak voordat u de aardbeien eet.

Eet u de aardbeien op de dag van aankoop? Laat ze dan op het aanrecht staan. Wilt u ze bewaren tot morgen of overmorgen, kies dan voor een plekje in de koelkast. Haal ze uit het oorspronkelijke bakje en leg ze in een bakje met een laagje keukenpapier. Bedek het bakje met een deksel, maar druk deze niet vast zodat er nog lucht bij de vruchten kan.Bewaarinstructies

Bewaaradvies: gekoeld bewaren


Contact gegevens leverancier

Kenmerk
Omschrijving smaak Aardbeien
Communicatie-adres Fruitmasters, Deilseweg 7, 4191 NX Geldermalsen
Contactnaam Fruitmasters

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.