Home Over ons

Over Jan Linders

Al meer dan 50 jaar

Als klein kind trekt Jan Linders samen met zijn vader met paard en wagen door Gennep om melk te venten. In 1963 begint hij de eerste echte supermarkt van de regio in Gennep. Vandaag is Jan Linders een supermarktketen met 59 vestigingen, van Arnhem tot Maastricht. We zijn trots op de ontwikkeling die we tot nu toe hebben doorgemaakt. Maar het belangrijkste zijn alle klanten die elke dag weer voor ons kiezen. Dáár doen we het voor!

Het verhaal van Jan Linders

Beste in álle vers

Jan Linders is wederom uitgeroepen tot Beste in Vers van álle supermarkten. We werden voor de 6e keer als meest positief beoordeeld in het GFK Versrapport 2015. Een unicum, want nog nooit eerder wist een supermarkt dit zo vaak achter elkaar te winnen. Daar zijn we enorm trots op!

Ontdek het beste vers

Onze aanbiedingen

Wij doen ons uiterste best om zo veel mogelijk voordeel voor u te behalen. Het resultaat: elke week meer dan 100 acties! Is een actie toch uitverkocht? Dan krijgt u van ons een tegoedbon!

Naar onze aanbiedingen

Assortiment vol kwaliteit

U kunt bij ons terecht voor al uw boodschappen. Als beste in alle vers én met het beste brood bent u verzekerd van versproducten van de hoogste kwaliteit. Naast A-merken, hebben wij ook onze eigen merken. Van ons bijzondere Onze Trots assortiment tot ons budgetmerk OK€.

Bekijk ons assortiment

Regionaal betrokken

Jan Linders is als familiebedrijf verankerd in de samenleving. Dat ziet u iedere dag terug in uw supermarkt, waar klantvriendelijkheid voorop staat. Ook bieden wij clubs en scholen uit de regio korting op boodschappen. Daarnaast is het Jan Linders Fonds opgericht. Een zelfstandige stichting die 60 lokale doelen steunt.

Over onze sponsoring

Duurzaamheid van en voor het zuiden

We zijn ons steeds meer bewust van de impact die onze voeding heeft op onze gezondheid en op die van onze (leef)wereld. Als supermarkt steunen wij de keuzes die u hierin wilt maken, en pakken we als organisatie daarin onze eigen verantwoordelijkheid. Door ons assortiment te verduurzamen en ons steeds verder te verankeren in onze regio.

Hoe wij dat doen

Meest duurzame supermarkt

Jan Linders is nummer één in duurzaamheid (GfK Duurzaamheidsrapport 2013). Naast onze grote betrokkenheid met onze klanten, integreren we duurzaamheid zo veel mogelijk in onze bedrijfsvoering. Van de inrichting van onze supermarkten tot het transport en de keuze voor regionale leveranciers. Ook vindt u bij ons verantwoorde producten met (keur)merken als Fair Trade, Bio+ en EKO.

Onze duurzame (keur)merken

Beste in speciaalbier

Jan Linders is al vier jaar op rij verkozen tot beste supermarkt in speciaalbier (GfK, 2013, 2014, 2015, 2016). Met meer dan honderd speciaalbieren hebben wij het grootste assortiment van alle Nederlandse supermarkten. De echte liefhebber vindt bij ons de pareltjes onder het speciaalbier, zoals een Orval Trappist, Liefmans Cuvée Brut, St. Bernardus 12, Rochefort 10, Achelse Kluis Blond en Zundert trappistenbier.

Ontdek het grote assortiment

Service in onze genen

Wij stoppen niet voordat u 100% tevreden bent. Medewerkers die nog echt de tijd voor u nemen, die vindt u bij Jan Linders. Hulp nodig bij zware boodschappen, een vraag over een product, een speciaal verzoek of een bestelling? Wij staan voor u klaar. In onze supermarkt én met onze klantenservice.

Bezoek de klantenservice