067

Perfekt Mix appeltaart

067
Prijs per kilo 1,68
Inhoud 400 gram


Ingredienten

TARWEMEEL, suiker, rijsmiddel (rijsmiddel: E450/E500, TARWEZETMEEL), gejodeerd zout, aroma. Dit product kan sporen van NOTEN bevatten


Allergenen

  • kan ei bevatten
  • kan melk bevatten
  • kan noten bevatten
  • bevat glutenbevattende granen
  • kan soja bevatten
  • kan cacao bevatten
  • kan koriander bevatten
  • kan lupine bevatten
  • kan maïs bevatten
  • kan peulvruchten bevatten
  • kan rogge bevatten
  • bevat tarwe
  • kan gerst bevatten
  • kan haver bevatten
  • kan spelt bevatten
  • kan lactose bevatten
  • kan amandelen bevatten
  • kan hazelnoten bevatten
  • kan walnoten bevatten

Voedingswaarde

per 100g
Energie ±1529 kJ
Energie ±360 kcal
Vet ±1.1 g
waarvan verzadigd ±0.3 g
waarvan enkelvoudig onverzadigd ±0.1 g
waarvan meervoudig onverzadigd ±0.6 g
Koolhydraten ±78.2 g
waarvan suikers ±37 g
waarvan polyolen ±0 g
Voedingsvezel ±2.6 g
Eiwitten ±8.1 g
Natrium ±0.72 g
Zout ±1.8 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Koel en droog bewaren.


Bereidingsinstructies

Benodigdheden: • springvorm van 24 cm ø • 1 pak appeltaartmix • 160 g zachte boter of margarine • 1 ei • 4-5 zure appels (ca. 1kg) • 75 g rozijnen • 50 g suiker • 2-3 theelepels kaneel (ca. 9 gram) • 50 ml warm water Bereiding in de oven: • Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. • Was de rozijnen en laat ze daarna 15-30 minuten in het warme water wellen. • Vet de binnenkant van de springvorm in. • Doe de appeltaartmix, de boter en ¾ deel losgeklopt ei in een beslagkom. • Kneed het geheel op de laagste stand tot een deeg met een mixer met deeghaken. • Bij hogere kamertemperaturen is het aan te raden het deeg 1 uur in de koelkast te koelen (om het beter te kunnen vormen). Bekleed de springvorm met 3/4e deel van het deeg. • Dep de rozijnen droog. Schil de appels en haal de kern eruit. Snijdt de appels daarna in kleine blokjes. Meng de rozijnen, de suiker en het kaneel door de appelblokjes heen. • Vul de met deeg beklede springvorm met de vulling en verdeel deze gelijkmatig. • Rol de rest van het deeg uit en snijdt het in circa 2 cm brede repen en leg deze kruislings over de vulling. Bestrijk met het overgebleven ¼ deel losgeklopt ei de repen en de rand van de taart. • Zet de appeltaart nu in de voorverwarmde oven op het rooster, en bak ca. 60-70 min. De baktijd per oven kan variëren. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw oven.Laat de appeltaart daarna circa 1 uur afkoelen voordat u de springvorm verwijdert. • De taart kunt u nu naar eigen smaak garneren. • Heteluchtoven: 165 ºC • Elektrische oven: 180 ºC • Gasoven: stand 2-3


Land van oorsprong

Duitsland


Contact gegevens leverancier

Kenmerk
Omschrijving Perfekt mix voor appeltaart
Communicatie-adres Antwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd
Contactnaam Perfekt consumentenservice

Contact-informatie

Website WWW.PERFEKT.NL

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.