Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders trakteert heel Tienray op optocht-snack

23-02-2017 – Inwoners van Tienray krijgen tijdens de carnavalsoptocht op maandag 27 februari GRATIS een broodje frikandel van supermarkt Jan Linders. De klanten van de vestiging aldaar zorgde er als eerste voor dat alle carnavalsspeldjes van de supermarktketen in hun dorp uitverkocht waren. Daarmee winnen zij een gratis optocht-snack voor het hele dorp.

Lees verder

Jan Linders wint Ere-Lambieck 2017

21-02-2017 – Supermarkt maakt fout van vorig jaar goed met lokale carnavals-speldjes Jan Linders Supermarkten is vanwege haar ‘sjaaldebakel’ in 2016 maandagavond onderscheiden met de Ere-Lambieck 2017. De prijs wordt uitgereikt aan een organisatie die het afgelopen jaar een ‘stomme’ fout heeft begaan waar later hartelijk om gelachen kan worden. De supermarktketen liet vorig jaar ruim tweehonderd verschillende sjaals met carnavals-plaatsnamen uit het zuiden maken, maar elf daarvan bleken per abuis met spelfouten gedrukt te zijn.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 59 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en klantvriendelijkheid.

De supermarktketen is jaar na jaar verkozen tot beste verssupermarkt van Nederland (Klanttevredenheidsonderzoek GfK '10, '11, '12, '13, '14 en ’15), de brood- en banketafdeling heeft al 12 jaar de eerste plaats behaald. Daarnaast is Jan Linders verkozen tot klantvriendelijkste supermarkt (SAMR '15) en beste supermarkt in speciaalbier (GfK '16). 

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie