Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders Lent opent nieuwe –tijdelijke- supermarkt

22-03-2017 – Op dinsdag 21 maart opende Jan Linders haar nieuwe -tijdelijke- supermarkt aan de Frankrijkstraat 2 in Lent. Het bestaande pand brandde afgelopen nieuwjaarsnacht volledig uit. De afgelopen maanden moesten de inwoners in Lent het noodgedwongen zonder supermarkt in hun directe omgeving doen. Voor Jan Linders lag de prioriteit de afgelopen maanden dan ook bij het zo snel mogelijk realiseren van een tijdelijke supermarkt om de klanten weer te kunnen bedienen.

Lees verder

Jan Linders werkt samen met YouTuber Dylan Haegens in nieuwe spaarcampagne emoji® stixx

10-03-2017 – Als eerste regionale supermarktketen in Nederland start Jan Linders een samenwerking met een populaire online influencer. YouTuber Dylan Haegens - afkomstig uit het zuiden van het land – promoot de nieuwe spaarcampagne van de Limburgse retailer. Klanten sparen vanaf 10 maart voor emoji® stixx, kleine zuignapjes met de bekende emoji® die iedereen gebruikt op social media en in WhatsApp. Spaarders maken tevens kans op een Meet & Greet met de populaire YouTuber.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 58 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en klantvriendelijkheid.

De supermarktketen is jaar na jaar verkozen tot beste verssupermarkt van Nederland (Klanttevredenheidsonderzoek GfK '10, '11, '12, '13, '14 en ’15), de brood- en banketafdeling heeft al 12 jaar de eerste plaats behaald. Daarnaast is Jan Linders verkozen tot klantvriendelijkste supermarkt (SAMR '15) en beste supermarkt in speciaalbier (GfK '16). 

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie