Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Compleet nieuwe Jan Linders supermarkt voor Groesbeek

19-05-2017 – Woensdag 17 mei opende in Groesbeek een gloednieuwe Jan Linders supermarkt, gelegen aan de Spoorlaan 5. De supermarkt is volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen, waarin het ‘voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt door prachtige streekproducten en de focus op het vers assortiment. De nieuwe supermarkt biedt bijzonder veel parkeergelegenheid, wat het winkelen extra aangenaam maakt.

Lees verder

Zuid-Nederland in de ban van emoji® door spaaractie Jan Linders

31-03-2017 – Wie in het zuiden van Nederland woont, kan er op dit moment niet omheen: emoji®. Iedereen kende de grappige karakters al van social media en Whatsapp, maar nu zijn ze ook overal in het straatbeeld en op scholen en bij verenigingen te ontdekken. Jan Linders ontketent aan de start van dit voorjaar een ware hype met emoji® stixx, kleine zuignapjes die je overal op kunt plakken.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 58 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en klantvriendelijkheid.

De supermarktketen is jaar na jaar verkozen tot beste verssupermarkt van Nederland (Klanttevredenheidsonderzoek GfK '10, '11, '12, '13, '14 en ’15), de brood- en banketafdeling heeft al 12 jaar de eerste plaats behaald. Daarnaast is Jan Linders verkozen tot klantvriendelijkste supermarkt (SAMR '15) en beste supermarkt in speciaalbier (GfK '16). 

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie