Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders opent beste verssupermarkt van Haelen

06-07-2017 – Woensdagochtend om 9 uur stonden klanten van Jan Linders Haelen te popelen om hun gloednieuwe supermarkt aan de Linsenhof 5 te bewonderen. Supermarktketen Jan Linders opende haar vernieuwde supermarkt die volledig ingericht is volgens haar nieuwe formule. Hier is ‘het voordeel van het zuiden’ aangescherpt met prachtige streekproducten en het beste vers aanbod.

Lees verder

Jan Linders publiceert jaarcijfers 2016 – Groei zet door

01-06-2017 – Over 2016 boekte Jan Linders Supermarkten in zowel omzet als winst opnieuw forse vooruitgang. De omzet steeg naar 392 miljoen euro (+5.4%) en de winst (EBIT) naar € 9 miljoen (+9%). Daarmee is 2016 het beste jaar in de ruim vijftigjarige geschiedenis van de supermarktketen. Dit maakt de supermarktketen uit het zuiden bekend middels de definitieve jaarcijfers over 2016.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 58 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en klantvriendelijkheid.

De supermarktketen is jaar na jaar verkozen tot beste verssupermarkt van Nederland (Klanttevredenheidsonderzoek GfK '10, '11, '12, '13, '14 en ’15), de brood- en banketafdeling heeft al 12 jaar de eerste plaats behaald. Daarnaast is Jan Linders verkozen tot klantvriendelijkste supermarkt (SAMR '15) en beste supermarkt in speciaalbier (GfK '16). 

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie