Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders opent 20 september de beste verssupermarkt van Sevenum

07-09-2017 – Woensdag 20 september opent supermarktketen Jan Linders om 9.00 uur de deuren van zijn vernieuwde supermarkt aan de Pastoor Vullinghsstraat 53 in Sevenum. De winkel is volledig ingericht volgens de nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ verder is aangescherpt met prachtige streekproducten en het beste aanbod in vers. Jan Linders nodigt iedereen uit om naar de feestelijke opening te komen en de nieuwe supermarkt te ontdekken.

Lees verder

Binnenkort verkrijgbaar bij Jan Linders: insecten uit de eigen regio

01-09-2017 – Steeds vaker worden insecten genoemd als hét eten van de toekomst. Regionale supermarktketen Jan Linders geeft op geheel eigen wijze invulling aan deze trend. Binnenkort zijn er in alle supermarkten insecten uit eigen streek verkrijgbaar, zoals mestkevers, groene stinkwantsen en kakkerlakken. Wie dit niet smakelijk in de oren klinkt, wees gerust: het gaat hier om de allernieuwste spaaractie van Jan Linders: Nature Spotters. Met deze nieuwe spaaractie nodigt Jan Linders iedereen uit om mee op expeditie te gaan in de prachtige natuurgebieden van Zuid-Nederland, om daar de meest uiteenlopende dieren te spotten.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 58 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en klantvriendelijkheid.

De supermarktketen is jaar na jaar verkozen tot beste verssupermarkt van Nederland (Klanttevredenheidsonderzoek GfK '10, '11, '12, '13, '14 en ’15), de brood- en banketafdeling heeft al 12 jaar de eerste plaats behaald. Daarnaast is Jan Linders verkozen tot klantvriendelijkste supermarkt (SAMR '15) en beste supermarkt in speciaalbier (GfK '16). 

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie