Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

60e supermarkt van Jan Linders geopend in Melick

15-11-2017 – Op 15 november 2017 opende Jan Linders na een korte verbouwing een gloednieuwe Jan Linders supermarkt in het Limburgse Melick. Het pand is grondig gerenoveerd en uitgebreid. De supermarkt is volledig ingericht volgens de nieuwste formule van de supermarktketen uit het zuiden, waarbij de focus ligt op de versafdelingen. Met de opening in Melick realiseert Jan Linders zijn 60e supermarkt. Daarmee breidt de supermarktketen zijn winkelbestand, in lijn met de groeistrategie, verder uit.

Lees verder

Jan Linders opent supermarkt in Amstenrade

10-11-2017 – Jan Linders opende vandaag na een korte verbouwing een gloednieuwe Jan Linders supermarkt in Amstenrade. Het pand is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule van de supermarktketen uit het zuiden. De claim van Jan Linders ‘het voordeel van het zuiden’ komt in de nieuwe supermarkt goed terug middels prachtige streekproducten en een focus op versproducten.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 60 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en klantvriendelijkheid.

De supermarktketen is jaar na jaar verkozen tot beste verssupermarkt van Nederland (Klanttevredenheidsonderzoek GfK '10, '11, '12, '13, '14, ’15 en '17), de brood- en banketafdeling heeft al jaren op rij de eerste plaats behaald. Daarnaast is Jan Linders verkozen tot klantvriendelijkste supermarkt (SAMR '15) en beste supermarkt in bier én speciaalbier (GfK '16, '17). 

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie