Home Rundvlees

Vlees

Het beste rundvlees van het zuiden

Limousin rundvlees uit Limburg en Brabant - Jan Linders

Limousin runderen
Jan Linders kiest voor runderen die grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. Het vlees komt van de Limousin runderen die gehouden worden in onder meer de Peel en Maas, Meinweg, Roerdal, De Kempen en het Limburgse Heuvelland. In deze natuurgebieden kunnen ze grazen in alle ruimte en rust, daardoor is het vlees extra mals.

Malsheidsgarantie
De combinatie van het runderras, de ruimte en de rust maakt het rundvlees van Jan Linders heerlijk mals. Wij geven er zelfs malsheidgarantie op: Is het rundvlees niet mals genoeg, dan krijgt u van ons een nieuw stuk vlees of uw geld terug. Onze verskenner Eric is benieuwd hoe wij die garantie kunnen geven en is op pad gegaan met de boer en zijn koeien:

Rundvlees uit de regio
Jan Linders haalt zijn lekkerste producten zo veel mogelijk uit het zuiden. Door de intensieve samenwerking met veehouders uit de streek komt nu al het rundvlees van Jan Linders uit eigen regio. Bekijk ons volledige assortiment rundvlees en kies uw favoriete stuk van het rund. 

Beter Leven Keurmerk
Ons Limousin rundvlees draagt tevens het Beter Leven Keurmerk (1 ster). De runderen staan minstens 150 dagen per jaar 8 uur per dag in de wei. De kalfjes zogen minstens drie maanden bij de moeder en ook het transport is korter en breder. Kijk voor meer informatie over dit keurmerk op dierenbescherming.nl.

Van het rund - Jan Linders