Home Limousin rundvlees

Vlees

Het beste rundvlees van het zuiden

Limousin rundvlees uit Limburg en Brabant - Jan Linders

Limousin runderen
Jan Linders kiest voor runderen die grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. Het vlees komt van Limousin runderen die gehouden worden in onder meer de Peel en Maas, Meinweg, Roerdal, De Kempen en het Limburgse Heuvelland. Hier grazen ze in alle rust en ruimte en dat komt de kwaliteit van het vlees absoluut ten goede.

Malsheidsgarantie
De combinatie van het runderras, de ruimte en de rust maakt het rundvlees van Jan Linders heerlijk mals. Wij geven er zelfs malsheidgarantie op: Is het rundvlees niet mals genoeg, dan krijgt u van ons een nieuw stuk vlees of uw geld terug. Onze verskenner Eric is benieuwd hoe wij die garantie kunnen geven en is op pad gegaan met de boer en zijn koeien:

Rundvlees uit de regio
Jan Linders haalt zijn lekkerste producten zo veel mogelijk uit het zuiden. Door de intensieve samenwerking met veehouders uit de streek komt nu al het rundvlees van Jan Linders uit eigen regio. Bekijk ons volledige assortiment rundvlees en kies uw favoriete stuk van het rund.

 Van het rund - Jan Linders

Beter Leven Keurmerk
Ons Limousin rundvlees draagt het Beter Leven Keurmerk (1 ster). De runderen staan minstens 150 dagen per jaar 8 uur per dag in de wei. De kalfjes zogen minstens drie maanden bij de moeder en ook het transport is korter en breder. Kijk voor meer informatie over dit keurmerk op dierenbescherming.nl.

De perfecte biefstuk bakken
Bak de perfecte biefstuk in slechts enkele stappen. Heerlijk medium rare met een lekkere jus. 

Bijzondere recepten
Met ons rundvlees kunt u alle kanten op! Maak zelf soep, een heerlijke stoofschotel of lekker wokgerecht. Meer recepten met ons Limousin rundvlees vindt u in onze receptenzoeker

Romige biefreepjes met champignons - Jan Linders
   
Mediterrane burger met pestodip - Jan Linders
   
Gestoofde runderlapjes met pompoen en dadels - Jan Linders
Herfstpastei met biefstuk - Jan Linders
   
Sukade met ovengebakken chips van zoete aardappel - Jan Linders
   
Zuurvlees met rode wijn - Jan Linders