Home Heel het zuiden versierd met carnavalsspeldjes

Ieder dorp z'n eigen speldje én sjaal!

GRATIS unieke carnavalspeldjes vanaf 15 euro aan boodschappen - Jan Linders

Als dé supermarkt van het zuiden weten wij als geen ander hoe je carnaval viert. Daarom vind je bij ons deze weken de beste acties op echte carnavalsproducten én versieren we heel het zuiden met speldjes en sjaals! 

Unieke plaatsnaamsjaal 1.00 euro! - Jan Linders

Laat zien waar je vandaan komt
Voor 198 dorpen en steden in onze streek hebben we unieke speldjes. Maar wees er nog snel bij, want in veel supermarkten zijn ze al op! En op is écht op.

Unieke sjaals
Maak je outfit compleet met een unieke plaatsnaamsjaal! De sjaal is nog beperkt beschikbaar, dus sla snel je slag. De sjaal koop je voor 1 euro (OP=OP). En bij aankoop van 10 sjaals krijg je de 11e GRATIS! 

*Actievoorwaarden carnavalspeldjes
Bij besteding vanaf 15 euro aan boodschappen ontvangt u een carnavalspeldje. Met uitzondering van geneesmiddelen, rookwaren, zuigelingenvoeding nr. 1, statiegeld, (prepaid)tegoeden, kortingsbonnen en acties. Voor deze actie geldt OP=OP. De actie loopt van maandag 11 februari t/m zondag 5 maart 2017. De gebruikte carnavalsnamen komen van officiële carnavalwebsites. We hebben gekozen voor de hoofdbenaming in de betreffende woonplaats.

*Actievoorwaarden sjaals
De sjaals zijn los te koop voor 1 euro. Voor deze actie geldt OP=OP. De actie loopt van maandag 13 februari t/m zondag 5 maart 2017. De gebruikte carnavalsnamen komen van officiële carnavalwebsites. We hebben gekozen voor de hoofdbenaming in de betreffende woonplaats.