Home Zomers Genieten Spiesen en burgers van de BBQ

Spiesen en burgers van de BBQ

Zelf spiesen maken
Eindeloos variëren met vlees op de BBQ? Dan kan: maak zelf spiesen van uw favoriete vlees! Rijg blokjes vlees aan een lange houten satéstok. Week het houten stokje eerst goed in water zodat het niet verbrandt op de BBQ. Kruid de spies met wat peper en zout of marineer het vlees eerst met uw favoriete BBQ-marinade.

Spiesrecepten
Mix vlees met groente en maak zo uw eigen shaslick. Groente zoals paprika, courgette en ui zijn erg geschikt, maar ook tomaatjes passen goed in een spies. Combineer ook eens biefstuk en vis en maak een Surf & Turf spies, voor wie niet kan kiezen tussen vlees en vis.

Spies met gemarineerde beef - Jan Linders
   
Kalkoenspiesen - Jan Linders
   
Gyrosspiesje - Jan Linders

Tips voor de perfecte burger
Een perfecte burger bakken op de BBQ is nog helemaal niet zo makkelijk. Daarom onze burgertips:

  • Leg de burger direct vanuit de koelkast op de BBQ. Dan valt de burger niet uit elkaar tijdens het bakken
  • Bak de burger direct boven de kolen om de burger goed dicht te schroeien
  • Heb geduld. Bak de burger langzaam gaar en sappig 

Hamburger van de BBQ recepten
Wat is er nou lekkerder dan die perfect gebakken hamburger aan te kleden met een knapperig broodje, verse sla en tomaat en een klodder saus? Zoals in een van deze recepten. Of kies een ander recept uit onze receptenzoeker.  

Blue cheese burgers - Jan Linders
   
Kalfshamburger met gegrilde groente - Jan Linders
   
Streekhamburger met bacon en ei - Jan Linders

Aanbiedingen geldig van maandag 8 augustus t/m zondag 14 augustus 2016.

ca. 7 12
Jan Linders

Varkensfilet stuk

594 gram
ca. 5 11
Jan Linders

Kalkoenfilet

465 gram
ca. 7 99
Jan Linders

Rosbief

500 gram
3 99
Onze Trots

Grillburger 4 stuks

500 gram
3 99
Onze Trots

Kalfsburger 4 stuks

500 gram
3 99
Onze Trots

Hamburger 4 stuks

500 gram