www.janlinders.nl Sponsoring

Sponsoring

Het Jan Linders Fonds, van en voor het zuiden

Onze sponsoring is ondergebracht in het Jan Linders Fonds. Iedere supermarkt steunt één lokaal doel dat belangrijk is voor de wijk waarin ze is gevestigd. Op die manier sponsoren we 58 lokale doelen die belangrijk zijn voor onze regio.

Meer info

Spek de clubkas!

Van 14 september t/m 11 oktober 2015 ontvangen klanten van Jan Linders bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties, een clubmunt. Deze munten kunnen per supermarkt aan de club naar keuze ‘gedoneerd’ worden. Aan het einde van de actieperiode zet Jan Linders de verzamelde munten naar verhouding om in keiharde euro’s voor de clubkas. Schrijf uw club nu in!

Meer info

Voor clubs: 10% korting op boodschappen

Jan Linders biedt alle verenigingen in het land van Jan Linders de Clubkorting aan: 10% korting op boodschappen bij Jan Linders. Hoe meer leden de vereniging heeft, hoe hoger het maximale kortingsbedrag. De kortingsbonnen worden vier keer per jaar verzonden.

Meer info

Voor scholen: 10% korting op boodschappen

Jan Linders biedt alle scholen in het land van Jan Linders de Schoolkorting aan: 10% korting op boodschappen bij Jan Linders. Hoe meer scholieren de school heeft, hoe hoger het maximale kortingsbedrag. De kortingsbonnen worden vier keer per jaar verzonden.

Meer info