Home Sterrenkoks Sterrenkok Bas van Kranen

Sterrenkok Bas van Kranen uit Ubachsberg

Sterrenkok Bas van Kranen - Jan LindersSterrenrestaurant De Leuf
Bas van Kranen van Restaurant De Leuf in Ubachsberg is met zijn 26 levensjaren de kroonprins onder de topkoks. Restaurant De Leuf streeft naar culinaire perfectie in een warme, ongedwongen sfeer in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap.

Unieke gerechten
Topkok Bas van Kranen kookt, zoals hij zelf aangeeft, visueel zuiver, maar technisch complex, wat zorgt voor unieke gerechten die oog en mond strelen.

Talent van het jaar
Dit jaar is topkok Bas van Kranen door Gault&Millau uitgeroepen tot Talent van het jaar! Restaurant De Leuf heeft daarnaast een Michelinster en behaalde in 2015 de Gouden Koksmuts.  

Kerstrecepten van Bas 

Krokant hoorntje met salade van gerookte makreel - Jan Linders
   
Thaise kippensoep met kalkoen, shii-take en taugé - Jan Linders
   
Pompoen trio met groene curry-kokossaus - Jan Linders
Kalkoen met salieboter - Jan Linders
   
Kophaas met hazelnoot en witloftoffee - Jan Linders
   
Gebakken ananas met rozemarijn - Jan Linders
Carrotcake met roomkaas en mandarijn - Jan Linders
   
Radijsjes met bieslookboter - Jan Linders