Home Sterrenkoks

Onze sterrenkoks uit het zuiden

Wie kan er nu beter inspireren voor de mooiste kerstgerechten dan een echte sterrenkok? Daarom zijn we op zoek gegaan naar sterrenchefs in het land van Jan Linders. Samen met drie van onze meest culinaire klanten hebben deze sterrenchefs de lekkerste en mooiste kerstrecepten gemaakt met onze producten. Met trots stellen wij ze aan u voor:

Sterrenkok Bas van Kranen

Bas van Kranen van Restaurant De Leuf in Ubachsberg is met zijn 26 levensjaren de kroonprins onder de topkoks. Dit jaar is hij door Gault&Millau zelfs uitgeroepen tot Talent van het jaar! Restaurant De Leuf streeft naar culinaire perfectie in een warme, ongedwongen sfeer in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap.

Naar de recepten van Bas van Kranen

Sterrenkok René Brienen

René Brienen van Brienen aan de Maas in Well is al jarenlang in het bezit van een felbegeerde Michelinster. Zijn restaurant Brienen aan de Maas is een oase van rust aan de Maas. Keer op keer wordt hij geroemd om zijn bijzondere streekrecepten en gastronomische gerechten. Zijn vrouw Marja is sommelier en verzorgt de wijnkaart.

Naar de recepten van René Brienen

Sterrenkok Jan Marrees

Jan Marrees bereidt in zijn toprestaurant Bretelli in Weert de heerlijkste Michelin-gerechten. Passende wijnen komen van zijn echtgenote en sommelier Patricia. In het sfeervolle restaurant staan topgastronomie én een gezellige ongedwongen sfeer voorop. Bretelli is trots op zijn Michelinster, de 16 punten in de Gault-Millaugids 2016 en plaats 82 in de Lekker Top 100 van 2016.

Naar de recepten van Jan Marrees

Culinaire klanten

In de zomer hebben we een oproep gedaan naar hét culinaire talent van het zuiden. Uit alle inzendingen zijn drie hobbykoks geselecteerd die samen met onze sterrenkoks de heerlijkste en mooiste kerstrecepten hebben gemaakt. Op deze pagina vindt u de recepten van onze culinaire klanten: Gertie, Joke en Marieke.

Naar de recepten van onze culinaire klanten