Home Proef 't seizoen herfst Recepten met producten uit de streek

Een Franse klassieker

Rijk gevulde vissoep met mosselen. Très bien!

Check het recept

Fricandeau

Met appel en gekonfijte bospeen.

Check het recept

Pompoen-linzencurry

Een heerlijk verwarmend gerecht. Dit kleurrijke gerecht is perfect voor een herfstachtige dag!

Check het recept

Risotto met kip, kastanjechampignons en koriander

Een heerlijke risotto gemaakt met champignons uit het Brabantse Heeswijk.

Check het recept

Penne met stoofvlees

Proef de heerlijke combi van penne met stoofvlees

Check het recept

Wildgoulash

Malse, langzaam gegaarde wildgoulash. Lekker met een stevige rode wijn.

Check het recept

Gevulde portobello

Portobello's zijn ideaal om te vullen. Bijvoorbeeld met ontbijtspek en geitenkaas!

Check het recept

Bloemkoolsoep met citroen

Heerlijke soep met bloemkool uit o.a. het Limburgse Kronenberg.

Check het recept

Gegratineerde prei

met zachte feta en knoflookroom uit de oven. 

Check het recept

Herfstsalade

Met geroosterde pompoen en shiitake uit het Brabantse Heeswijk.

Check het recept

Gegrilde herfstgroentesalade

Herfst in een salade! Met pompoen, tomaatjes, aubergine en zachte ricotta.

Check het recept

Pompoencurry met garnalen

Maak deze geurige curry met pompoen en zoete aardappelen en geniet van de herfst!

Check het recept

Oosterse karbonade

Met knapperige paksoi uit het Limburgse Maasbree. 

Check het recept

Stamppot van paksoi

Gemaakt met zoete aardappel in plaats van 'gewone' aardappelen voor een twist!

Check het recept

Kip-preipastei

Met prei uit het Limburgse Hout-Blerick!

Check het recept

Appel pancakes met rozemarijn

Voor de uitgebreide zondagsbrunch!

Check het recept

Schouderkarbonade met gebakken witlof

Onze witlof wordt al jaren met zorg en aandacht geteeld in o.a. het Limburgse Koningslust. 

Check het recept

Peren-plaattaart

Als nagerecht of bij de koffie, deze peren-plaattaart zorgt voor een klein feestje op tafel!

Check het recept

Geroosterde aardappel en appel

Heerlijk gekruid met rozemarijn en kaneel.

Check het recept

Tagliatelle met knolselderij

Met knolselderij kunt u zó veel meer!

Check het recept

Knolselderijsoep met sinaasappel

Gemaakt van knolselderij van teler Berder uit het Limburgse Venlo.

Check het recept

Witlofstamppot met zachte geitenkaas

Herfstkost: stamppot van witlof, geitenkaas en uitgebakken spekjes.

Check het recept

Hachee

Het vlees komt van Limousin runderen die grazen in natuurgebieden in Limburg en Brabant.

Check het recept

Zuurvlees met rode wijn

Maak zelf 'zoervleisj' volgens Limburgs recept!

Check het recept

Gevulde varkensfilet

Met spinazie en rozemarijnkrieltjes.

Check het recept

Oosterse schnitzel

Malse schnitzels van onze vakslager uit het Brabantse Helmond.

Check het recept

Streekhamburger

Een zachte melkbol met een Onze Trots hamburger, gebakken ei, bacon en salatrio. 

Check het recept

Fricandeauspies

met lekker veel groente zoals paprika en ui. Super simpel en gegarandeerd lekker!

Naar het recept

Goedgevulde streekburger

Een zachte Bronsheimerbol met een Onze Trots hamburger, champignons uit het Brabantse Heeswijk, knoflookkaas uit Ven-Zelderheide en pesto.

Naar het recept