Supermarkten

Supermarkten

In onze supermarkten vind je het beste van Jan Linders en het lekkere van Albert Heijn in één winkel. Zo vind je bij ons wekelijks de meeste en beste Bonusaanbiedingen, heel veel AH eigen merk-producten en de lekkerste Onze Trots-producten van Jan Linders. Dat is het voordeel van samen in het zuiden.

Bekijk onze supermarkten

Venray-AH4158-teamfoto.png

Vacatures

Als je komt werken bij Jan Linders, dan kies je voor een werkgever die aandacht heeft voor de momenten die er voor jou toe doen. In onze supermarkten heerst een prettige werksfeer en er is aandacht voor alle collega’s, want bij ons telt iedereen. Als bedrijf gaan wij een nieuwe fase in waarin veel kansen liggen om te groeien als medewerker van Jan Linders. Als we de werkwijze, processen en systemen van Albert Heijn onder controle hebben, ontstaan er volop kansen het verschil te maken op de winkelvloer. Groei jij met ons mee?

Bekijk supermarkt vacatures

Onze Trots

Onze Trots-producten vertegenwoordigen de authentieke smaak van het zuiden. Rijk van smaak en bereid volgens traditioneel of bijzonder recept en met de beste ingrediënten. Het zijn producten waar we trots op zijn en die we met iedereen willen delen.