Home Klantenservice Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Terugroepactie Witte scharreleieren maat M/L

Uit voorzorg worden Witte scharreleieren maat M/L teruggeroepen uit onze supermarkten. Na onderzoek door de NVWA is gebleken dat een deel van deze eieren een te hoog gehalte fipronil (insecticide) zou kunnen bevatten. Met het oog op de veiligheid van onze klanten is daarom besloten dit product uit onze supermarkten te verwijderen. 

Meer informatie over fipronil in eieren vindt u op de website van de NVWA. Heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice via 0800 5265463 of via het contactformulier op onze website.

Ik heb een vraag over een ‘Gratis bij Jan Linders’ actie.

Op www.kortingisleuk.nl/janlindersactie vindt u alle veelgestelde vragen. Mocht uw vraag daar niet beantwoord worden, neem dan contact op met onze partner Korting is Leuk via klantenservice@kortingisleuk.nl. Liever bellen met Korting is Leuk? Dat kan via het telefoonnummer 070-3306674. Zij helpen u graag verder. 

Waar vind ik de openingstijden en contactgegevens van mijn supermarkt?

Uitgebreidere informatie over onze supermarkten vindt u op de pagina supermarkten. Of stel uw favoriete supermarkt in via uw persoonlijk account. Zo heeft u snel de informatie van uw supermarkt bij de hand. 

Ik wil graag werken bij Jan Linders. Hoe kan ik solliciteren?

U vindt onze actuele vacatures op de pagina vacatures. Wanneer u op zoek bent naar een bijbaan of stage, dan kunt u zich het beste melden bij de supermarktmanager in de supermarkt. 

Ik heb een vraag over sponsormogelijkheden van Jan Linders

Onze sponsoring is vormgegeven in het Jan Linders Fonds, waarmee we 58 lokale doelen steunen. Daarnaast bieden wij korting op boodschappen aan clubs en scholen in de regio. Meer informatie vindt u op de pagina sponsoring

Kan ik informatie ontvangen over gluten- en lactosevrije producten?

Wij hebben lijsten voor u beschikbaar met onze gluten- en tarwevrije producten en onze melk- en eiwitvrije producten van het huismerk Perfekt. Vul ons contactformulier in en vergeet niet uw adresgegens te vermelden. Wij sturen u de lijsten per post toe. Heeft u een andere allergie? Dan zoeken wij graag voor u uit welke producten geschikt zijn. Geeft u dan op het contactformulier aan welke allergie u heeft en wat uw adres is.