Home Klantenservice Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Superlokale en sportieve spaaractie vervangt Club Spaar Actie

Afgelopen jaren hebben we samen met lokale verenigingen de Club Spaar Actie georganiseerd. Jan Linders klanten doneerden zogenaamde clubmunten aan hun favoriete club en die werden door Jan Linders omgezet naar keiharde euro’s voor de clubkassen van de deelnemende verenigingen.

Omdat we onze klanten willen blijven verrassen, hebben wij besloten om onze lokale betrokkenheid dit jaar op andere wijze vorm te geven. In plaats van de Club Spaar Actie introduceren we in september een sportieve spaarcampagne met een superlokale insteek, waarbij voetbalclubs uit onze regio in het zonnetje komen te staan!  

We verklappen nog even niet wat de campagne precies inhoudt,  maar we weten zeker dat jong en oud veel plezier aan deze actie zal beleven. Houd onze folders en website in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief via janlinders.nl/nieuwsbrief. Dan blijft u altijd op de hoogte! 

Ik heb een vraag over een ‘Gratis bij Jan Linders’ actie.

Op www.kortingisleuk.nl/janlindersactie vindt u alle veelgestelde vragen. Mocht uw vraag daar niet beantwoord worden, neem dan contact op met onze partner Korting is Leuk via klantenservice@kortingisleuk.nl. Liever bellen met Korting is Leuk? Dat kan via het telefoonnummer 070-3306674. Zij helpen u graag verder. 

Waar vind ik de openingstijden en contactgegevens van mijn supermarkt?

Uitgebreidere informatie over onze supermarkten vindt u op de pagina supermarkten. Of stel uw favoriete supermarkt in via uw persoonlijk account. Zo heeft u snel de informatie van uw supermarkt bij de hand. 

Ik wil graag werken bij Jan Linders. Hoe kan ik solliciteren?

U vindt onze actuele vacatures op de pagina vacatures. Wanneer u op zoek bent naar een bijbaan of stage, dan kunt u zich het beste melden bij de supermarktmanager in de supermarkt. 

Ik heb een vraag over sponsormogelijkheden van Jan Linders

Onze sponsoring is vormgegeven in het Jan Linders Fonds, waarmee we 58 lokale doelen steunen. Daarnaast bieden wij korting op boodschappen aan clubs en scholen in de regio. Meer informatie vindt u op de pagina sponsoring

Kan ik informatie ontvangen over gluten- en lactosevrije producten?

Wij hebben lijsten voor u beschikbaar met onze gluten- en tarwevrije producten en onze melk- en eiwitvrije producten van het huismerk Perfekt. Vul ons contactformulier in en vergeet niet uw adresgegens te vermelden. Wij sturen u de lijsten per post toe. Heeft u een andere allergie? Dan zoeken wij graag voor u uit welke producten geschikt zijn. Geeft u dan op het contactformulier aan welke allergie u heeft en wat uw adres is.