Home Vers nieuws

Conference peren en Elstar appels


Ze zijn er weer: Conference peren en Elstar appels uit het land van Jan Linders! Deze appels en peren zijn onder andere afkomstig van onze teler Cremers uit het Limburgse Blitterswijck. 

Conference, ideaal om mee te nemen
De Conference peer behoort tot de populairste peren in Nederland. Deze oer-Hollandse handpeer heeft een langgerekte vorm en heldergroene kleur. De peer smaakt lekker zoet en heeft een ongelofelijk zacht vruchtvlees. Handperen zoals de Conference kunt u puur natuur eten. Schil de peer niet; in de schil zitten namelijk de gezonde voedingsvezels!

De Elstar; lekker gezond! 
Appels zijn niet alleen gezond, maar vooral ook erg lekker. Ze zitten boordevol vitamine C, calcium en ijzers. En ze bevorderen de spijsvertering. De Elstar appel is wellicht de populairste appel in Nederland. Met zijn karakteristiek aroma is het de ideale handappel. De Elstar appel is zoet, fris en heerlijk sappig.   

Recepten met Conference en Elstar
Dit nieuwe oogst fruit is heerlijk zoet en sappig. Zo uit het vuistje of verwerkt in een recept, veelzijdig zijn onze appels en peren zeker. Laat u inspireren door een van deze recepten of kijk in onze receptenzoeker voor nog meer. 


   

   

ca. 1 49

Elstar los

1000 gram
ca. 1 49

Conference los

1000 gram