Home Vierdaagse

Jan Linders is bij de 100ste Nijmeegse Vierdaagse

Jan Linders is bij de Nijmeegse Vierdaagse

Van 19 t/m 22 juli is het weer zover: de Vierdaagse in Nijmegen. Deze editie is een zeer bijzondere, want het is de 100e keer dat hij gelopen wordt! Ter ere hiervan komt er een unieke route van 55 kilometer bij. 

Jan Linders op de route
Langs de route liggen verschillende supermarkten van Jan Linders. Handig, want hier vindt u praktische en onmisbare producten voor tijdens het wandelen, bijvoorbeeld sportdrank, energie-repen, voetspray en blarenpleisters. Op het kaartje zijn alle supermarkten langs de route te vinden.Bos gladiolen voor maar 2.99!

Komt u mee feesten?
Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse is er genoeg te doen en vaak nog gratis ook. Er zullen duizenden artiesten zijn, kinderactiviteiten worden georganiseerd en er komt een grote vuurwerkshow. Verder is het programma heel erg divers, dus er is voor ieder wat wils. Zo zijn er biologische producten bij de Kaaij en hamburgers op de Ramblas. Gaat u naar de live concerten in de Stevenskerk of voor het theater op straat? Op de website van de Vierdaagse feesten vindt u het hele programma. 

Gladiolen
Op de laatste dag van de Vierdaagse zullen de wandelaars als echte helden worden onthaald en gladiolen ontvangen van het publiek. De gladiool staat voor kracht en overwinning en wordt uitgedeeld na een bijzondere prestatie, welke deze wandelaars zeker verdienen. Wilt u gladiolen uitdelen aan de deelnemers? Haal ze dan nu extra voordelig in een van onze supermarkten voor maar 2.99 euro!

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!

Jan Linders Vierdaagse kaart